Zvijezde / Legenda Hrvatske Zvonimir Boban ljubi Bosanku iz Bihaća

21. 07. 2021. u 11:54:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 380

Početkom maja ove godine nakon 28 godina braka Leonarda i poznati nogometaš Zvonimir Boban odlučili su krenuti odvojenim putevima.

"Lea i ja razišli smo se i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", rekao nam tada bivši Vatreni Zvonimir Boban.

Prema pisanju časopisa Story, hrvatski proslavljeni nogometaš već neko vrijeme je u romantičnoj je vezi s 33-godišnjom stomatologinjom Marijanom Gikić.

Snimljeni su u šetnji na Braču gdje porodica Boban ima kuću.

Kako Story saznaje Marijana je već upoznala dosta članova porodice Boban. Marijana je rodom iz Bihaća, na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine.

Iste godine upisuje Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine, dok 2015. započinje specijalizaciju iz stomatološke protetike.

Na svom profilu na Instagramu napisala je kako je mama male Vere.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)