Kupio Bugattija, a nakon samo 15 minuta desio se najcrnji scenariji

Radiosarajevo.ba
Kupio Bugattija, a nakon samo 15 minuta desio se najcrnji scenariji
PrtScr / Tracy Morgan

Komičar i glumac Tracy Morgan razbio je svoj bijeli Bugatti Veyron Grand Sport petnaestak minuta nakon što je za auto iskeširao oko dva miliona dolara. Nesreća se dogodila na Manhattanu kad se na semaforu sudario sa srebrnom Hondom CR-V.

Na snimkama koje su se pojavile na društvenim mrežama Morgan je vidno uzbuđen napao vozačicu Honde. Ako mislite da je reakcija bila prenagla, posebno jer su automobili neznatno oštećeni, stvari postaju jasnije nakon što se uzme u obzir i tip automobila. Naime, kako analizira magazin The Blast, skupocjeni Bugatti je nakon prometne u startu izgubio oko 200.000 dolara, odnosno bar 10% svoje vrijednosti. Sudjelovanje u nesreći je mrlja u dosjeu automobila koja kod ovakvih automobila osjetno ruši cijenu.

Da stvar bude gora, iako je vozačica Honde skrivila nesreću, njena polica osiguranja neće moći pokriti ni cijenu popravka Bugattija. Prema dostupnim informacijama, popravak Bugattija vlasniku će izbiti još bar 50.000 dolara. Posljednje glasine govore kako će Morgan prodati auto i pomiriti se s ogromnim gubitkom. Ako se taj scenarij obistini, ispast će da je četvrt sata vožnje Bugattija platio oko pola milijuna dolara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije