Kotiga se našalio na Krešin račun, uključila se i Morana: 'Potvrđujem, to je to'

0
Radiosarajevo.ba
Kotiga se našalio na Krešin račun, uključila se i Morana: 'Potvrđujem, to je to'
Foto: Screenshot/Instagram / Kviz "Potjera"

Poznati lovac iz popularnih kvizaških emisija Potjera i Superpotjera, Dean Koitiga, na svom Instagram profilu je objavio video koji je posvetio kolegi lovcu Krešimiru Sučeviću Međeralu.

Kotiga je objavio video s festivala na kojem jedan od plesača vrlo samouvjereno pleše, no njegove pratitelje nasmijao je opis kojim je opisao svojeg kolegu. "Krešo kad jedini zna odgovor u Superpotjeri", napisao je Kotiga.

Njegovu objavu komentirala je i lovkinja Morana Zibar koja se složila s njegovim opisom.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

"Potvrđujem, to je to", napisala je jedina lovkinja.

"Samo Dean može napraviti ovakvo slikovitu i razigranu usporedbu", komentirao je jedan pratitelj ispod objave. "Upravo tako", napisala je jedna korisnica. "Oplakah", dodao je korisnik. Objava je nasmijala mnoge ljubitelje popularne kvizaške emisije, a neki su prozvali Kotigu rekavši da je on isti takav, piše Direktno.hr.

"Nisi ni ti daleko", napisao mu je jedan pratitelj. No, osim šaljivih dosjetki neki pratitelji pitali su Deana kad će se ponovno početi emitirati Superpotjera. "Deane, kad će opet Superpotjera", napisala je jedna korisnica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije