Korisnica TikToka otkrila novi način čišćenja ogledala

0
Radiosarajevo.ba
Korisnica TikToka otkrila novi način čišćenja ogledala
Foto: Pexels / Ilustracija

TikTokerica Janina Rivera snimila je video za društvene mreže u kojem otkriva ključan korak u čišćenju ogledala u kupaonici. Kako kaže, najbolji trik za uočiti sve mrljice i otiske prstiju je čišćenje bez upaljenog svjetla iznad ogledala.

"Kad čujem da neko čisti ogledalo s upaljenim svjetlom iznad, znam da nema "istrenirano oko", objasnila je Janina u videu pa dodala:

"Kad čistite s ugašenim svjetlima, mrlje se vide puno bolje, a ljudi to često ne znaju", otkrila je, pa dodala da zna puno trikova za čišćenje jer radi kao čistačica. 

Sjećanje na 1992.: "NE pucaj" - govorio je Jovan Divjak taj dan u Dobrovoljačkoj

Sjećanje na 1992.: "NE pucaj" - govorio je Jovan Divjak taj dan u Dobrovoljačkoj

Za čišćenje ogledala postoji mnoštvo trikova, a jedna je korisnica društvenih mreža otkrila da se premazivanjem ogledala s krompirom može odbiti voda s njega.

Kako kaže, sve što vam treba je kriška krompira kojim trebate namazati površinu ogledala pa prebrisati krpom s mikrofibrom. Nakon toga, voda se na njemu neće zadržavati i izazivati mrlje, već će samo skliznuti, piše 24sata.hr.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@janinarivera/video/7240924838108564782?[/tiktok]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije