Komšije odbile stišati muziku usred noći, majka dvoje djece smislila osvetu

Radiosarajevo.ba
Komšije odbile stišati muziku usred noći, majka dvoje djece smislila osvetu
Print Screen / Trenutak iz videa

Komšije znaju pretjerati sa zabavom, pa je to često i uzrok problema i loših odnosa sa ostalim koji žive u neposrednoj blizini.

Jedan takav problem desio se porodici koja je bila na odmoru u Walesu. Njihove komšije su priredile zabavu koja je trajala do jutarnjih sati. Toliko je bio bučno da su cijelu noć bili budni Heather Minshull (37), njen suprug i dvoje djece.  

Ona je zamolila mlade komšije da stišaju muziku koju su puštali preglasno u susjednoj kućici, no oni su se oglušili na njen apel.

Heather je stoga smislila način kako da im vrati za neprospavanu noć. Na krov kućice pobacala je mrvice hljeba i tako privukla glasne galebove koji su graktanjem probudili nestašne mamurne komšije u 7 sati ujutro.

"Pitala sam ih da stišaju muziku, no nisu to učinili i to je trajalo satima. Jesam li pogriješila? Mislim da nisam", rekla je Heather na videu objavljenom na TikToku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije