Zodijak i štednja: Koji su znakovi tri najveće 'škrtice' u horoskopu

0
Radiosarajevo.ba
Zodijak i štednja: Koji su znakovi tri najveće 'škrtice' u horoskopu
Foto: Pexels / Ilustracija

Vrijeme praznika nosi sa sobom i vrijeme darivanja. Iako se tome više raduju djeca, svi nestrpljivo čekamo Božić, Novu Godinu, i druge praznike - samo da bi opet dobili čarape! 

Koliko je neko darežljiv i "otvorene ruke" može nam pomoći horoskop da saznamo, a evo onih koji najviše štede:

Jarac

Jarčevi su koristoljubivi i često traže načine kako što bolje proći u svakoj situaciji. Iako za sebe žele samo skupe i kvalitetne poklone, drugima će bez problema podvaliti jeftine olovke ili reklamne majice i privjeske, a poznati su i po prosljeđivanju poklona koji nisu zadovoljili njihove visoke standarde.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Stiže novi retrogradni Merkur: Posebnu pažnju obratiti na putovanjima

Stiže novi retrogradni Merkur: Posebnu pažnju obratiti na putovanjima

Djevica

Ovaj znak je prilično skroman i jako se ponosi time što će u svakoj situaciji pronaći način da uštedi što više novca. Obično im je važnije da dobro prođu nego da odaberu dar koji će se svidjeti osobi kojoj je namijenjen. Njihovi jeftini i nemaštoviti darovi nisu mjerilo ljubavi koju osjećaju prema vama, već su samo odraz njihove štedljive i praktične prirode.

Bik

Ni Bikovi nisu široke ruke kada treba kupovati darove. Oni se nerado odvajaju od svog teško zarađenog novca. Ide im na ruku što su kreativni pa često znaju nekome pokloniti nešto što su sami izradili, primjerice sliku, vazu ili figuricu. Druga im je omiljena opcija prosljeđivanje darova. Ako nemaju kod kuće nešto što bi umotali u ukrasni papir i nazvali poklonom, tek će tada otići u prodavnicu, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije