Ko je najsretniji znak horoskopa?

0
Radiosarajevo.ba
Ko je najsretniji znak horoskopa?
Pixabay / Ilustracija

Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gdje se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće.

Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gdje se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće. Ovaj znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspjeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadamo, Božija ruka se spusti na nas i izbavljenje dođe. Mi ga zovemo čudo, a u religiji je to volja Božija.

U pitanju je Strijelac.

Mijatović uputio apel uoči sjednice NSRS: Budite pametni, Dodik kreće u novu tragičnu avanturu!

Mijatović uputio apel uoči sjednice NSRS: Budite pametni, Dodik kreće u novu tragičnu avanturu!

Strijelac je znak sreće, veselja, egzotike, voli hranu, piće, putovanja, muziku, bori se protiv nepravde, vlada ljudskim pravima, prijateljstvo mu je imperativ iz toga sve izvlači. To je mlad duh, lijepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih. Strijelac je otmjen, aristokrata, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem. Strijelac je sveštenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da biste bili prvak u sportu ili pobjednik u ratu morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

Strijelac nije lak znak za saradnju, zna biti strog i ohol. On takođe kažnjava, ali je to više neprijatno nego totalno tragično. Neko ko je po prirodi hedonista nema veće kazne biti bez užitaka i novca.

Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se oni i ostvare. Tipične zvijezde ovog doba su muzičke legende poput Franka Sinatre ili Tine Tarner koji su pravi predstavnici svog znaka, ali i uspjeha koji su postigli, koji traje. Onaj ko v,eruje, u sebe, u Boga, njemu se vrata otvaraju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije