Ko je najljepši znak horoskopa: Vage prije svih...

27. 12. 2015. u 17:31:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Horoskop nam uvijek donosi zanimljive procjene o tome koji znak ima najviše sreće u ljubavi ili ko će se obogatiti... No, ko je najljepši međi njima?

Zahvaljujući Venerinom uticaju, Vage su obdarene najljepšom fizionomijom u cijelom Zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak.

Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive – radoznale, izazovne, zagonetne. Većinom su lijepe građe, u mladosti vrlo proporcionalne, a u kasnijim godinama potencijalno krupnije u bedrima i bokovima.

Prosječna kosa Vage je tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa joj odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Osim tipične Vage, čija je spoljašnjost pod Venerinim uticajem, postoji i saturnovska Vaga, čije je lice oštrijih crta, povijenog ili šiljatog nosa i užih, lukavih očiju. Tijelo ovakvih Vaga je mišićavije i robusnije, što odražava njihovu borbenost i ambiciju.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA