Ko će oprostiti prevaru: Koji će znak tražiti razvod, a koji je slijep

Radiosarajevo.ba
Ko će oprostiti prevaru: Koji će znak tražiti razvod, a koji je slijep
Foto: Stuff.co.nz / Ilustracija

OVAN

Pobjesnit ćete, vikati i lupati oko sebe, a partnera “počastiti” porcijom uvreda. Ne znate i ne želite praštati, pa odmah pomišljate na razvod braka ili konačan razlaz. Nevjeru doživljavate kao osobni poraz, zbog kojeg se u vama gasi svaki interes prema partneru.

BIK

Kada doznate za nevjeru, treba vam vremena da shvatite što se zapravo dogodilo. Vaša početna blokada i čudan mir s kojim primate takvu vijest, samo su zatišje pred buru. Kada otkrijete pravo stanje stvari, pobjesnite i vrijeđate, tjerate partnera ili sami odlazite. Kada vas bijes popusti, spremni ste se vratiti i početi ispočetka.

 BLIZANCI

U trenutku kada čujete da vas je partner prevario, mislite da se on samo šali. Tražit ćete dokaze da se to stvarno dogodilo i tek kada shvatite da je to istina, počet ćete histerizirati. No kako vaša ljutnja većinom kratko traje, znate partneru oprostiti i pružiti priliku za nov ljubavni početak.

RAK

Prijevara na vas ostavlja trajne posljedice. Prevari li vas partner, u svakoj ćete sljedećoj vezi biti opterećen mišlju da vas to iskustvo opet čeka. Kako obožavate djecu i pod svaku cijenu želite okupiti obitelj, spremni ste oprostiti i prijeći preko svega.

LAV

Osim što ste povrijeđeni, opterećeni ste podsmjehom okoline i sviješću da je u očima drugih srušena idealna slika vašega braka ili veze. Iako ste po prirodi velikodušni, teško će partneru ikad više vjerovati i najviše zato ste ga spremni ostaviti.

DJEVICA

Kada saznate za nevjeru, odmah ćete angažirati advokata ne bi li doznali što s razvodom dobivate, a što gubite. Smireno, kao da se to događa nekom drugom, nastojat ćete u svoj život uvesti novi red i smisao, ali bez bivšeg partnera.

VAGA

Nastojat ćete shvatiti motive partnerove nevjere i diplomatski pokušati izgladiti problem. Znate praštati pod motom da je ljudski griješiti. Čak i kada shvatite da tu ljubavi više nema, ostajete vezani uz partnera boreći se za nastavak odnosa.

ŠKORPION

Odmah ćete htjeti doznati tko je osoba koja vam je uzurpirala privatni život, i pošto - poto joj se osvetiti. Istog trenutka završavaju sve vaše fizičke i osjećajne veze s partnerom. Na prekid ste spremni bez obzira radi li se o vezi ili braku u kojem imate djecu.

STRIJELAC

Pokušat ćete shvatiti i dokučiti razloge zbog kojih je došlo do nevjere. Nećete odmah razmišljati o razvodu ili prekidu, nego ćete pokušati s partnerom razgovarati, kako bi zajednički uvidjeli koliko tu ima ljubavi i mogućnosti da se pogreške isprave.

JARAC

Podnijet ćete partnerovu drskost ili neslaganje, ali nevjeru nikad! Bez propitkivanja zašto je do toga uopće došlo, napuštate partnera bez da vam padne napamet pomirenje. Cijeli ćete događaj pokušati što prije zaboraviti, no on će vas, kao najgora noćna mora, pratiti još dugo.

VODENJAK

Svjesni ste je da je nevjera česta pojava u gustom prometu ljubavnih veza i brakova, pa vas to neće šokirati. Možda ćete kriviti sami sebe jer propagirate slobodu odnosa. Nećete samo tako prekinuti odnos, čak štoviše, vaš će se interes i razumijevanje za partnera pojačati.

RIBE

Toliko se vežete za partnera da na njegovu nevjeru katkad ostajete slijepi. Ne želite uvidjeti istinu i činjenično stanje, a ako vam je ta istina bolno servirana od partnera, histerizirat ćete i padati u stanja depresije, ali nećete ostaviti partnera čak i ako znate da ste nevoljeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije