Katieno međunožje: Američki gradić želi referendumom promijeniti ime ulice

Radiosarajevo.ba
Katieno međunožje: Američki gradić želi referendumom promijeniti ime ulice

Gradić u Mainu troši godišnje stotine dolara kako bi zamijenio ukradene oznake ulice pa je odlučio referendumom utvrditi jesu li sugrađani voljni da se promijeni ime ulice Katie Crotch, zbog toga što njezino ime i prezime na engleskom jeziku znači Katieno međunožje.

Prema lokalnim medijima gradska uprava Embdena želi promijeniti ime Katie Crotch Road u Cadie Road. Odluka bi se trebala donijeti krajem tjedna.

Član gradske uprave Charles Taylor kaže kako se znakovi kradu takvom brzinom da bi dosada svaka studentska soba na području Mainea već trebala posjedovati jedan znak. Nije poznato kako je ulica dobila ime.

Gradski oci već su 2012. pokušali organizirati referendum o promjeni imena ulice u Katie Road, no on nije uspio i naziv ulice nastavljao je zabavljati turiste.

Možda bi se Embden trebao osloniti na iskustvo austrijskog grada Fuckinga koji je ime mjesta postavio na ubetonirane čelične stupove ili britanskog grada Shittertona koji je ime grada upisao u kamenu gromadu tešku tonu, piše Huffington post.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije