Kakva tetovaža: Na prvi pogled izgleda kao da ima rupu u glavi

1
Radiosarajevo.ba
Kakva tetovaža: Na prvi pogled izgleda kao da ima rupu u glavi
Foto: Prtscr/Instagram / Matt Pehrson

Tattoo umjetnik zbunio je korisnike društvenih mreža nakon što je na zatiljku glave svog klijenta nacrtao nevjerovatnu tetovažu koja izgleda kao da je stvarna, a zapravo se radi o optičkoj iluziji.

Tattoo umjetnik Matt Pehrson, koji radi u komšaniji Zion Tattoo Company u Utahu, u svom je najnovijem projektu prikazao nevjerojatnu optičku varku koju je dizajnirao za svog prijatelja Ryana.

Matt je nacrtao niz debelih crta na Ryanovoj glavi koje je usmjerio prema stražnjem dijelu njegove lubanje. I uz pomoć nekih pametnih trikova za sjene, Matt je uspio učiniti da njegova glava izgleda poput masivne rupe.

Slika koja je prvotno objavljena na njegovom Instagram računu još u aprilu na kojem ima preko 65.800 sljedbenika, skupila je više od 11 hiljada lajkova.

Matt je napisao: 'Danas sam napravio jednu ludu stvar za mog prijatelja Ryana... Ostalo nam je još toga za završiti, ali što mislite o ovome?'

Mnogi su u komentarima pohvalili njegov rad.

Neki od komentara bili su: 'Doslovno izgleda kao da ima rupu na potiljku', 'ovo izgleda nevjerovatno', 'najbolja optička varka koju sam vidio do sad', piše 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije