Kako izgleda jedan radni dan Melanie Trump

Radiosarajevo.ba
Kako izgleda jedan radni dan Melanie Trump

Otkako je postala prva dama SAD-a o životu Melanije Trump malo toga se zna, pa je ugledni portal Business Insider na osnovu društvneih mreža i intervjua pokušao rekonstruirati kako izgleda njen radni dan.

Radni dan prve dame SAD-a počinje u 5:30 ujutro. Tad počinje i Donaldov radni dan, no Business Indsider ističe da je to tek slučajna podudarnost jer par navodno spava u odvojenim sobama.

Prve zadaće Melanije vezane su uz njihovog 12-godišnjeg sina Barrona. Melanija ga sprema za školu, provjerava ima li napisanu zadaću, a priprema mu i doručak i ručak. U intervjuima naglašava kako joj je majčinstvo "prvi posao". No, dok su Trumpovi živjeli u New Yorku, Melania je imala zadatak voditi ga u školu i "pokupiti" ga poslije, pa sada ima jednu obavezu manje.

Kad Barron ode u školu, prva dama SAD-a, kako i doliči bivšoj manekenki, može se posvetiti zdravom životu. Pilates, šetnje s utezima oko gležnjeva i tenis su joj omiljeni hobiji, a s time su skladu ide i zdrava prehrana. SVakodnevno pojede sedam komada voća, dan počinje zobenom kašom, kada ne može odoljeti porocima priušti si čokoladu, sladoled ili dijetnu kolu.

Tokom dana preuzima na sebe obveze prve dame, organizira sastanke, a  kao prva dama stavlja naglasak na brigu za djecu te često posjećuje škole i dječje bolnice. Osim toga, zadužena je i za održavanje Bijele kuće, što, dakako, ne podrazumijeva fizički rad nego suradnju s nadležnim osobljem. njena riječ je zadnja kad je u pitanju dekoracija interijera Bijele kuće.

Ako protokol ne podrazumijeva neki zajednički službeni događaj, supruga  Donalda gotovo da i ne vidi. Ona caruje na Istočnom krilu, Donald na Zapadnom, piše Bussines insider. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije