Utjecaj mjesečevih čvorova Ketu i Rahu: Prošlost se vraća na velika vrata

0
Radiosarajevo.ba
Utjecaj mjesečevih čvorova Ketu i Rahu: Prošlost se vraća na velika vrata
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Astrolozi ističu da nas i ove godine očekuju tranziti mjesečevih čvorova koji mogu utjecati na našu energiju i sudbinu. Saznajte kako će u narednih 18 mjeseci, mjesečevi čvorovi, Ketu i Rahu, utjecati na svaki znak Zodijaka – do avgusta 2023. godine.

Promjene mjesečevih čvorova dogodile su se već u martu kada je Rahu prešao u znak Ovna, a Ketu u znak Vage (prije toga su bili u Biku i Škorpionu).

Pošto se mjesečevi čvorovi mijenjaju na svaku 1,5 godinu, odnosno na 18 mjeseci, onda su otprilike prije 18 godina bili u ovim znakovima. To znači da se sada mogu pojaviti stvari iz prošlosti od kraja 2003. do početka 2005. godine.

Senzacija na pomolu: Sergej Barbarez novi selektor Zmajeva?

Senzacija na pomolu: Sergej Barbarez novi selektor Zmajeva?

To mogu biti i slične situacije, životne promjene, ljudi iz prošlosti, trenutci itd. Život može biti obojen sličnom nijansom kao u tom periodu.

Ovan

Ovo je dobar tranzit za vas. Moći ćete se izraziti. Recite ‘da’ svijetu, razvijajte liderske kvalitete, usavršavajte se u svemu.

U vezi može postojati distanca. Ako želite sačuvati odnos s partnerom, morate raditi na njemu. Ako niste u vezi, onda se mogu pojaviti nove osobe ili će se bivši partner vratiti, piše Atma.hr.

Bik

Dobro je vrijeme za kretanje i napredovanje. Završite započete stvari. Treba kontrolirati potrošnju, može ih biti mnogo.

Vrlo je važno duhovno se razvijati. Odvojite vrijeme za molitvu, jogu i meditaciju. Nemojte biti previše lakovjerni tokom ovog perioda. Analizirajte svoje snove.

Blizanci

Ovo je za vas dobar tranzit. Neke od vaših želja mogu se ostvariti. Bit će pomoći od prijatelja.

Važno je postaviti nove ciljeve. Najbolje vrijeme je za početak novih projekata. Mogu se pojaviti zanimljivi poznanici. Bit će aktivna i sfera djece.

Rak

Posao i karijera će vam doći do izražaja. Bit će novih perspektiva. Trebate se izraziti.

Uzmite u obzir preporuke stručnjaka. Može doći do pozitivnih promjena na poslu. Pronađite harmoniju između posla i obitelji.

Lav

Povoljan tranzit za duhovnost, za komunikaciju sa strancima, za obrazovanje.

Pokušajte da se ne sukobljavate s autoritetima. Morate uspostaviti balans u odnosu s autoritetima, jer vas ovo može koštati napretka.

Djevica

Period transformacije, može se pojaviti karma iz prošlog života. Može postojati veza s nasljedstvom, osiguranjem. Postoji šansa od financijske koristi preko bračnog partnera.

Vaga

Fokus će biti na osobnom životu, na svim vrstama partnerstva, na primjer, u poslu.

Ako ste slobodni, možete upoznati svoju srodnu dušu. Možete započeti posao s partnerom. Privucite nove klijente.

Škorpion

Veliku pažnju treba posvetiti svom zdravlju i načinu života. Probajte nove tretmane. Izbjegavajte sve neprirodno i umjetno.

Pokušajte pokazati više usluga, bavite se dobročinstvom, izbjegavajte dugove. Izbjegavajte sve što je povezano s negativnim, budite tu za druge ljude.

Strijelac

Aktivira se sfera djece i romantičnih odnosa. Možda misli o proširenju obitelji i obiteljskom životu.

Važno je pokazati više ljubavi i brige djeci. Kreativnost će se povećati, dobro razvijte svoj hobi.

Jarac

Možete dobiti neočekivane vijesti. Fokus je na nekretninama ili vozilima. Ovaj tranzit može dovesti do ispravljanja nekih stvari ili vas prisiliti da napustite svoju zonu komfora. Važno je ne dozvoliti potraživanja, već zahvaliti na svemu. Obitelj se može razvijati. Treba obratiti pažnju na majku i rodbinu majke.

Razmišljanja o radu od kuće. Potraga za udobnošću. Karijera i status će otići u drugi plan.

Vodolija

Komunikacija će se povećati, pojavit će se više značajnih razgovora. Povoljno je za kratka putovanja, pisanje.

Možete pokrenuti vlastiti blog ili početi raditi svojim rukama, možete se razviti u internet profesijama. Također je dobar tranzit za učenje.

Ribe

Bit će prilike za poboljšanje financijske situacije. Tokom ovog perioda, dobro je razvijati svoj govor.

Važno je paziti na prehranu. Ako možete oslobodite se loših navika. Možete početi zarađivati na vještinama koje ste stekli u posljednjih godinu dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije