Kakav je koji znak horoskopa na proslavi: Blizanci imaju gust raspored, Rakovi emotivni

0
Radiosarajevo.ba
Kakav je koji znak horoskopa na proslavi: Blizanci imaju gust raspored, Rakovi emotivni
Foto: Unsplash / Ilustracija

Sezona je slava, okupljanja za bogatom trpezom, viđanja s porodicom i prijateljima koje možda dugo nismo vidjeli...

Slava je uvijek povod da se sredimo i ispričamo s dragim ljudima, ali znate li da nije svaki znak horoskopa jednako dobar gost ili domaćin?

Evo kakav je koji znak zodijaka na slavi!

Reakcija iz SDA na Konakovićevo obraćanje: "50 minuta javnog ubjeđivanja ministra da nije kriv"

Reakcija iz SDA na Konakovićevo obraćanje: "50 minuta javnog ubjeđivanja ministra da nije kriv"

Ovan

Čim uđe, postaje glavna zvijezda, animira sve druge, pita kada će hrana, razgovara sa svima... Ovan je veliki hedonista, zbog čega nije isključeno da pretjera sa pićem ili hranom, pa ga zateknete kako drijema zavaljen u fotelji.

Bik

Najdruštveniji na ovakvim okupljanjima, Bik neće samo ćaskati već će se stvarno potruditi da se upozna sa svim gostima i sazna više o njima. Zbog toga Bikovi na slavama i rođendanima često nađu i više od prijateljstva!

Blizanci

Bit će ljubazni sa svima, ali neće se nešto pretjerano zadržavati, Blizanci imaju gust društveni raspored i vaša slava je vjerovatno druga od tri na koje večeras ide, piše Mondo.rs.

Rak

Rakovi su vrlo emotivni kada popiju, pa očekujte da vam dijele komplimente, da se sa suzama u očima prisjećaju nekih doživljaja koje ste zajedno imali... Samo pazite da dovoljno jede inače će sutra biti mamuran!

Lav

Ovaj znak na slavu sigurno dolazi obučen kao za žurku ili modnu reviju. Lav će biti uvrijeđen ako ne gledaju svi u njega, ako nije glavna tema, zbog čega nije isključeno da će u jednom trenutku samo da nestane sa vašeg okupljanja.

Djevica

Jedan od najboljih gostiju na slavi! Djevice vole tradiciju i druženje, bit će oduševljeni i hranom, i gostima, a još će potom i da vam pomognu da sve rasklonite.

Vaga

Ponekad je stidljiva, ali to znači da sa Vagom neće biti nikakvih problema, praktično nećete ni znati da je tu. Obično nađe najudobniju fotelju, sjedne sa tanjirom i pažljivo sluša šta ostali pričaju. Pomozite Vagi, uključite je u razgovor!

Škorpija

Iako su Škorpije inače pomalo zatvorene u većem društvu, ako vam se otvore i stavite ih da sjede sa nekom zabavnom ekipom, očekujte da će voditi najzanimljiviji razgovor ikada sve do kasno u noć. Svi će vas sutradan pitati odakle se znate!

Strijelac

Inače spreman da napravi žurku gdje god da se pojavi, Strijelac je pun poštovanja prema porodičnim okupljanjima, pa će biti fin i pristojan. Očekujte da Strijelca zateknete u kuhinji kako pomaže domaćici ili ćaska sa nečijom bakom.

Jarac

Jarac je također hedonista, pa će mu biti relativno teško da održi i svoj savršen imidž, te da se kontroliše nad bogatom trpezom. Jarac stoji pored sitnih kolača i govori svima koji prolaze nešto u stilu - "ne smijem, na dijeti sam, ali probaj ove sa orasima, odlični su".

Vodolija

Odličan domaćin i još bolji gost, Vodolija će biti puna zanimljivih tema za priču, trudit će se da uključi u nju čak i goste koji sjede izdvojeno, jednostavno će uživati u ovakvom okupljanju i svemu što ono donosi.

Ribe

Postoji caka sa Ribama - obožavaju okupljanja kao što su slave ili rođendani, trudiće se da budu u centru pažnje, ali za razliku od Lava, možda se i uvrijede ako nije tako. Ako ste na slavu došli sa Vodolijom, posvetite joj dovoljno pažnje inače će vam poslije prebacivati da ste "nestali" i da "cijelo veče nije mogla da vas nađe".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije