Kad pjesma ponese: Pas pobjegao od vlasnice i otišao na koncert Metallice

1
Radiosarajevo.ba
Kad pjesma ponese: Pas pobjegao od vlasnice i otišao na koncert Metallice
Foto: Facebook / Pas prisustvovao koncertu Metallice

Kultni bend srušio je rekorde posjećenosti na svom spektakularnom dvovečernjem nastupu prošlog vikenda na stadionu SoFi u Inglewoodu u Kaliforniji.

I dok su zvijezde velikih imena poput Jasona Momoe i Johna Travolte bile među okupljenima, jedna je posjetiteljica ostavila bez teksta obožavaoce i bend, pas po imenu Storm.

Storm, četveronožna obožavateljica Metallice, viđena je na jednom od legendarnih koncerata ovog benda. Prvo je objavljeno da je Organizacija za zdravlje i dobrobit životinja pronašla napuštenog psa, ali kasnije se pokazalo da se pustolovni haski zapravo iskrao iz svoje kuće kako bi prisustvovao događaju :) 

Aleksandra Prijović se usred koncerta s pozornice obratila svom suprugu: 'Vidiš li Filipe...'

Aleksandra Prijović se usred koncerta s pozornice obratila svom suprugu: 'Vidiš li Filipe...'

Obrativši se društvenim medijima kako bi razjasnili situaciju, Metallica je napisala u vlastitoj objavi na Facebooku: "Možda ste čuli da nam se četveronožna obožavateljica pridružila na koncertu! Uprkos izvještajima koja govore suprotno, naša se prijateljica Storm iskrala iz svoje kuće u blizini Sofi Stadiuma i potpuno sama došla na koncert.

Nakon što je pogledala nastup s Metallica porodicom, Storm se ujedinila sa svojom porodicom sljedeći dan".

You might have heard we had a four-legged fan join us for #M72LA! Despite reports to the contrary, our friend Storm...

Posted by Metallica on Thursday, August 31, 2023

Bend je duhovito dodao da je Storm uživala u nekim od njenih omiljenih pjesama, rekavši: "Sjajno se zabavljala slušajući svoje omiljene pjesme, uključujući Barx Æterna, Master of Puppies i The Mailman That Never Comes".

Ali, uprkos urnebesnoj priči, bend je izdao i važno upozorenje svim budućim posjetiocima koncerta, napisavši: "I ako ste se pitali, ne. Definitivno ne biste trebali dovesti svoje krznene prijatelje na svjetsku turneju. Ali se ovaj pas sigurno dobro proveo".

Vlasnica psa Arizbeth Hurtado, koja živi samo nekoliko koraka od stadiona SoFi, otkrila je detalje radosnog ponovnog susreta, piše VT.

[facebook]https://www.facebook.com/arizbethh10/posts/3287948328017799[/facebook]

"Ona je kod kuće i na sigurnom! Naučili smo nešto novo o njoj, ona je očigledno velika obožavateljica Metallice i odlučila se iskrasti na koncert", objasnila je.

Kao odgovor na fotografiju koju su objavili iz Animal Health & Wellness Organisation, Hurtado je napisala: "Tako smo se smijali kad smo vidjeli da sjedi na sjedištu na koncertu".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije