Jeziva fotografija prestrašila žene na odmoru: Kada su uočile ovaj detalj odmah su pobjegle

0
Radiosarajevo.ba
Jeziva fotografija prestrašila žene na odmoru: Kada su uočile ovaj detalj odmah su pobjegle
Foto: Collage / Fotografija žena

Grupa žena na izletu primijetila je zastrašujući detalj nakon što su snimile fotografije s razmakom od samo nekoliko sekundi.

Nije riječ o nekom jezivom tipu koji pokušava učestvovati u akciji ili o ženi koja je pala, niti o velikom broju njih s crvenim očima. Radi se o nečemu malo više "nadnaravnom". Radi se o nečemu toliko jezivom da su na kraju odlučile otkazati cijelo putovanje i pobjeći kući.

Žene su provodile slavljenički vikend na udaljenom imanju u Argyllu i Buteu u Škotskoj. Sam pojam velike djevojačke zabave na udaljenom imanju zvuči kao scenarij iz horor filma. Međutim, u ovom slučaju, ne možete okriviti grupu za strah.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Snimile su nekoliko fotografija, ali su bile prestrašene kada su primijetile da se nešto navodno pojavilo na jednoj od njih. Prva slika prikazuje grupu kako uzbuđeno pozira, ali na drugoj fotografiji, snimljenoj samo nekoliko trenutaka kasnije, može se vidjeti jasna slika dječaka kako iskače iza niza balvana.

To je već dovoljno sablasno samo po sebi, ali sigurno nije bilo dovoljno da uvjeri cijelu grupu da se spakuje i ode kući? Pa, problem nije samo u licu. Na imanju postoje i priče, mistične legende. Riječ je o priči o "Plavom dječaku", prema kojoj je 1994. snimljen film o dječaku koji se utopio u Loch Ecku. U intervjuu za The Herald 1994., scenarista Plavog dječaka, Paul Murton, otkrio je da je priču temeljio na priči koju je čuo od ugostitelja.

Fotografija sa putovanja

Rekao je: "Razgovarao sam s ugostiteljom o tome i oni je spomenuo Plavog dječaka. To je, rekao je, malo dijete koje je bilo na odmoru s roditeljima u hotelu i mjesečarilo je tokom noći. Zalutalo je vani, palo u jezero i utopilo se. Kada su pronašli njegovo tijelo, bilo je modro od hladnoće. Osoblje hotela primijetilo je da su stvari poput pribora za jelo i tanjira često bile izvan mjesta bez vidljivog razloga - možda je još zlobnije što su ponekad nalazili mokre otiske stopala gore u hodniku."

Naravno, nema nikakve sigurnosti da se ne radi o kakvoj neslanoj šali i dobrom photoshopu, javlja Klik.

Fotografija sa putovanja

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije