Jeste li jedan od tri najharizmatičnija horoskopska znaka?

1
Radiosarajevo.ba
Jeste li jedan od tri najharizmatičnija horoskopska znaka?
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Jeste li se ikad susreli s nekom osobom kojoj niste mogli odoljeti, koja je odmah privukla vašu pažnju?

Vjerojatno jeste. Svi smo u životu naletjeli na pojedince čija je harizma bila takva da su nas na prvu osvojili duhovitošću, šarmom i osobnošću.

Ako je vjerovati astrolozima, velika je mogućnost da je ta osoba bila rođendan u jednom od tri znaka koja ćemo navesti u nastavku.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Radi se naime o najharizamtičnijim horoskopskim znakovima kojima je teško odoljeti.

1. Lav

Kada je u pitanju utjecaj na druge, lavovi tu nemaju konkurenciju. Iako na početku mogu izgledati zastrašujuće i arogantno, u nekom trenutku rijetki će se moći oduprijeti njihovoj snažnoj harizmi.

Gdje god da se pojave, lavovi će naći način kako da se istaknu kao harizmatični i moćni ljudi koji okupljaju gomile oko sebe.

2. Škorpion

Rijetki su škorpioni koji nemaju intenzivan pogled zbog kojeg ih ljudi, kada uđu u sobu, primjećuju, htjeli oni to ili ne. Osobe rođene u znaku škorpiona ponekad će možda zastrašiti druge svojom prisutnošću, ali istovremno oni su moćni i predani vođe, harizmatične osobe koje je teško neprimijetiti i zaustaviti jednom kada nešto naume.

Imaju moć da očaraju druge bez previše truda, čak i kada to ne žele, piše Zadovoljna.hr.

3. Bik

Moćni bik nedvojbeno je jedan od najmoćnijih i najdominantnijih znakova zodijaka. Bikovi znaju što žele i kako to dobiti. Tvrdoglavi su, odlučni, uporni i ne prihvaćaju ne kao odgovor.

Njihova odlučano ne prolazi neprimijećeno. Sposobnost da pod svaku cijenu ostvare snove je fascinantna osobina, a s druge strane dobrodušnost i opuštena strana bikova također čine bitan dio njihove osobnosti i sposobnosti da oko sebe okupljaju ljude.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije