Jeste li ikada vidjeli brutalniji oglas za automobil: Hrđav je, ne radi lampica...

Radiosarajevo.ba
Jeste li ikada vidjeli brutalniji oglas za automobil: Hrđav je, ne radi lampica...
Jedan Amerikanac pronašao je način kako da istakne svoj oglas iz mase drugih, a napravio je to na brutalno iskrenim oglasom.

Oglas za stari Oldsmobile Shelmara Smithersa Rosemana na internetu je postao hit, no je li mu to pomoglo u prodaji, zasad nije poznato. "Ništa posebno ili lijepo o ovom automobilu", počeo je svoj iskreni oglas.

"Nemojte mi dolaziti i govoriti da na fotografijama izgleda drugačije. Ova kučka je hrđava. Ova kučka košta 900 dolara", napisao je, između ostalog.

Napomenuo je i da ne želi pitanja tipa "zašto ne svijetli lampica za provjeru motora ili neka druga lampica." Dodao je da automobil ima preko 200 hiljada milja te naravno da je lako pronaći nešto što s njim ne valja, prenosi Index.hr.

Kako ne bi bilo "nismo znali", čak je zumirao hrđu.

"Odvest će vas od točke A do točke B, no nemojte probati ići do točke C. I nemojte mi vraćati tu kučku. Poslužit će vam barem čitavo proljeće 2017. godine", zaključio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije