Javljaju joj se muškarci: Majka dojilja otkrila neobičan način zarade zarade

Radiosarajevo.ba
Javljaju joj se muškarci: Majka dojilja otkrila neobičan način zarade zarade

Rafaela Lamprou, 24-godišnja majka s Cipra, otkrila je novi, no vrlo neobičan izbor zarade.

Ona je, naime, prije sedam mjeseci rodila sina Anjela kojeg doji, no s obzirom na to da ima puno mlijeka, počela se izdajati.

Kako se izdojeno mlijeko sve više nakupljalo, preko interneta je potražila majke kojima bi donirala mlijeko, no onda su muškarci pokazali neočekivani interes.

Ova mlada majka dnevno ima oko dvije litre mlijeka, što je previše za njeina sina, pa ostatak mlijeka skladišti u zamrzivač. Kako više nije znala što bi s tolikim mlijekom, počela ga je donirati majkama koje se bore s dojenjem. No onda su joj se počeli javljati i muškarci.

Neki tvrde kako im je majčino mlijeko potrebno zbog jačanja mišića jer su na strogoj bodybuilderskoj prehrani, dok drugi očito imaju samo fetiš na to.

Sve u svemu, 24-godišnjakinja odlučila je pokrenuti vlastiti biznis te prodavati svoje mlijeko preko interneta. Trideset mililitara sada naplaćuje jedan euro, a do sada je prodala 500 litara mlijeka te zaradila više od 5000 eura, prenosi Daily Mail.



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije