Jajce: Ribar ulovio 'čudovište' na Velikom Plivskom jezeru

4
Radiosarajevo.ba
Jajce: Ribar ulovio 'čudovište' na Velikom Plivskom jezeru
Foto: Jajce Online / Samir Čejvan i ulovljena štuka

Samir Čejvan, ribolovac iz Jajca, danas je uspio uloviti jednu od najvećih štuka ove godine na vodama koje gospodari SRU 'Zlatovčica' Jajce. Ulovio ju je na kedera na Velikom Plivskom jezeru, a težina mu je iznosila 8 kilograma.

Ovo je samo jedan u nizu dokaza da su vode koje gospodari SRU 'Zlatovčica' Jajce iznimno bogate različitim vrstama riba, a ova štuka je dokaz da se tu kriju prave ribolovne poslastice.

Samirova slika s ulovom brzo se proširila društvenim mrežama, a ne sumnjamo da će mnogi ribolovci biti inspirirani da posjete ovo jezero i pokušaju uloviti nešto slično, piše Jajce Online.

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

S obzirom na to da je ova štuka jedna od najvećih ulovljenih ove godine, vjerujemo da će Samir biti vrlo ponosan na ovaj uspjeh i da će se zasigurno sjećati ovog dana kao jednog od najvažnijih u svojoj ribolovnoj karijeri.

Ovakvi ulovi dokaz su da se trud, strpljenje i upornost uvijek isplate te da se prave ribolovne poslastice kriju na mjestima koja čekaju da budu otkrivena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije