:) / Izvadio bocu iz mora u Crnoj Gori, a ono što je našao u njoj izazvalo raspravu

19. 09. 2021. u 09:13:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Septembar na moru je isplativ, ali neko još i zaradi. Makar se tako desilo na moru u Crnoj Gori. Vidjeli su bocu u vodi i izvadili je da ne pluta. A u boci - poruka. 

Nije rukom napisana, nema puno emocija u riječima, ali lako može da se pretvori u čistu sreću.

U boci su našli novac - 100 eura. 

Boca s novcem - undefined

Foto: Podgorički vremeplov: Boca s novcem

"Nađeno na Luštici, Dobra Luka umjesto poruke u boci stavljali pare. Plutala u maloj uvali."

I naravno odmah je proradio balkanski humor, a komentari su se samo nizali: "gde je to", "kako ja ne nađem", "ja ni evro ne mogu da nađem", "lažna vest", "sad će češće more da se čisti od boca"

A onda se javio pratilac koji je dao zanimljiv trag, piše Blic.rs

"U Rusiji ima jedna emisija di putuju njih dvoje, muško i žensko... Uvik negdi ostave 100$/€. Pokažu uvik di su pare, pa ako njihovi gledatelji odu u tu državu da imaju rezervu. Zove se emisija Orjol i Reška"

Kako se kasnije ispostavilo, riječ je o dvoje Ukrajinaca koji su ove godine bili u Crnoj Gori, ali kako pratioci pišu novac su ostavili na Žabljaku, kraj nekog debla.

Boca s novcem - undefined

Foto: Podgorički vremeplov: Boca s novcem

Kako piše na stranici Podgorički vremeplov bocaje proneđena na Luštici.

Ne znamo je li novac u boci zaista pronađen ili je nečija šala, ali je svakako izazvala brojne rasprave na Instagram profilu ove stranice.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA