! / Izgled privuče, ali ne zadrži: Horoskopski znaci koji ne padaju na ljepotu

24. 07. 2021. u 21:12:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Naravno da svi prilikom upoznavanja obraćamo pažnju na fizički izgled i da li nam se ta osoba dopada ili ne.

Sljedeći korak je procjena da li nam neka osoba odgovara i inetelektualno, da li imamo o čemu sa njom da pričamo i da li imamo zajednička interesovanja.

Nekim horoskopskim znacima to nije važno, dok drugi isključivo biraju partnera na osnovu inteligencije.

Blizanci su veoma inteligentni, radoznali, postavljaju puno pitanja i vole da vode glavnu reč. Zato njima najviše odgovara partner koji će moći da doskoči njihovim pitanjima i koji će imati svoje mišljenje. I ovo uglavnom važi za žene rođene u znaku Blizanca. Muškarci ipak više preferiraju izgled.

Škorpijama su osjećanja u prvom planu a kada biraju partnera traže emocionalnu inteligenciju. One traže partnera koji će moći da razume njihove najdublje tajne i najintimnija osjećanja. S druge strane, cijene partnera koji se neće stidjeti da javno pokaže svoje emocije.

Jarčevima jeste ljepota bitna ali ispred nje stavljaju pamet. Njima je najvažnija racionalnost i logika pa to isto traže i od partnera. Kako je Jarac veoma ambiciozan znak, privući će ih osoba koja je vrijedna i ambiciozna i koja se trudi da postigne zacrtane ciljeve.

Vodolija uživa u druženju sa osobama sa kojima može da priča o književnosti, filozofiji, nauci. Privlače ih partneri koji stalno tragaju za novim saznanjima i koji stalno unapređuju svoj intelekt i obrazovanje, piše 24sedam.hr.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA