Izaberite plod, zamislite želju i saznajte šta vas čeka

Radiosarajevo.ba
Izaberite plod, zamislite želju i saznajte šta vas čeka
Zamislite želju i izaberite jedan od plodova na drvetu. Ispod drveta ćete pronaći odgovor i saznat ćete da li će se ostvariti vaša želja.
  1. Imate adekvatno samopouzdanje i samouvjerenost.Vaša želja će se obavezno ostvariti, zato što ćete dati sve od sebe da taj san postane java. 

  2. Vi ste energična osoba, sigurna u sebe. Ne vjerujete baš u ono da će biti tako kako je "suđeno", već u ono da ste vi sami kreator svog života, i spremni ste da sve učinite da ostvarite svoje ciljeve i svoje želje. Ovo se odnosi na sve, čak i naizgled, nemogućih želja. Vi to možete! 

  3. Vi ste tip ljudi koji su navikli živjeti i djelovati u ovisnosti od okolnosti. Nažalost, često odlučujete "ploviti niz vodu", ne pokušavajući mijenjati svoju sudbinu, iako ste sposobni to učiniti. Pokušajte da se više orijentišete na cilj, da vjerujete u sebe i svoje mogućnosti – i onda se, sve željeno, može i ostvariti. 

  4. Veoma ste zahtjevna osoba, i prema okolini i prema sebi. Ako ste nešto naumili, ne popuštate, ne odustajete i svom snagom krčite put ka ostvarenju svog cilja. Ne odustajte, krećete se u pravom smjeru. 

  5. Vaša prirodna impulsivnost često vam smeta u postizanju željenog. Ne požurujte sebe i druge, napravite udah i izdah. Vaša želja će se sigurno ispuniti ako popustite stisak. 

  6. U životu ste veoma sretna osoba. Ali, ponekad ste lijeni. Da biste ostvarili svoju želju, počnite da se krećete u pravcu njenog ispunjenja. 

  7. Vaša želja će se ostvariti, ali potrebno je vremena. Budite strpljivi. 

  8. Izgeda da ste stalno fokusirani na svoju želju. "Zaboravite" na nju, prestanite stalno razmišljati o tome, jednostavno "otpustite" svoju želju, i vidjet ćete da rezultat nećete dugo čekati. 

  9. Vaša želja će se uskoro ostvariti. Velika je vjerovatnoća da ćete se poslije toga zapitati: "Da li mi je to, uopće, trebalo?"

  10. Budite skromniji u svojim željama. Možda tražite previše? Zamolite Univerzum za ispunjenje skromnije želje, i ona će se ostvariti. 

  11. Vaša želja je još uvijek neostvarena samo iz jednog razloga: niste uložili nikakv napor za njeno ostvarenje. 

  12. Vaša želje je skoro ispunjena!

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije