Ivan Ramadan: Godina ljubavi u petnaest sekundi

Radiosarajevo.ba
Ivan Ramadan: Godina ljubavi u petnaest sekundi

Originalan poklon za prvu godišnjicu veze, svojoj je djevojci Soraji uručio Ivan Ramadan, mladi sarajevski umjetnik animiranog filma. 

Ivan Ramadan je nagrađivani autor, poznat po ostvarenjima Tolerantia, Čudotvorno mlijeko i Kyamet. Nedavno je objavio ilustracije iz svog novog filma Aždaja, baziranom na legendi o zmaju iz bjelašničkog sela Umoljani. Za ovaj film uskoro bi trebao izaći trailer.  

On je objavio 15-sekundni video u kojem se izmjenjuje 112 zajedničkih fotografija, pri čemu autor na svakoj od njih ima karakterističan izraz lica.

Ivan je među prijateljima poznat po svojoj sklonosti ka ovakvom načinu poziranja, a kako kaže, ima preko 2000 fotografija sa širom otvorenim ustima. Ipak, za ovaj video odabrao je samo one sa Sorajom, koja ipak nije očekivala ovako originalan poklon. 

 

"Nekom drugom prilikom ću svakako složiti svih dvije hiljade slika u novi video, a svi vi koji volite tumarati noćnim klubovima Sarajeva možete postati jedna sličica", poručio je autor.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije