Ispovijest supruge nogometaša Garaya: Ne možemo svaki dan imati spolni odnos

2
Radiosarajevo.ba
Ispovijest supruge nogometaša Garaya: Ne možemo svaki dan imati spolni odnos
Foto: Prtscr/Instagram / Tamara Gorro i Ezequiel Garay

Tamara Gorro (34) atraktivna je supruga bivšeg argentinskog reprezentativca Ezequiela Garaya (34) koji je igrao za Real Madrid, Benficu i Zenit, a do 2020. godine bio je u Valenciji gdje je u 96 utakmica zabio šest golova.

Njegova bolja polovica javnosti je poznata po provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a u tome ju Garay podržava.

Španjolska manekenka u nekoliko se navrata slikala gola i fotografije dijelila s pratiteljima što čini se njenom suprugu ne smeta.

Tamara je nedavno dala intervju za španjolske medije, a dotaknula se i detalja iz kreveta koji dijeli s Argentincem.

"Ako me pitate imam li isti seksualni apetit kao prije, moj odgovor je - ne. Ne znam je li to sve zbog nedostatka vremena ili nedostatka želje, ali istina je... Ne znam. Volim svog muža, ali to je tako", priznala je Tamara i zaključila:

"Ne želim, kao ranije, seks sa svojim suprugom svaki dan. Iscrpljena sam. Mislim da će se mnogi ljudi poistovjetiti sa mnom", piše 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije