Isplivala istina o Putinovoj kćerci: Zbog ove slike, nastao je haos u Rusiji

Radiosarajevo.ba
Isplivala istina o Putinovoj kćerci: Zbog ove slike, nastao je haos u Rusiji
Foto: Profimedia / Žana Volkovoj
Katerina Vladimirnovna Tihonova, tajanstvena Putinova kćerka o kojoj se malo zna, razvela se od najmlađeg ruskog milijardera Kirila Šamalova (36) s kojim je u braku bila od 2013. godine.

Pet godina proveo je kao član najmoćnije porodice u Rusiji, a nedavno se razveo od Katerine i okrenuo se svojoj ljubavnici iz Londona, Žani Volkovoj, piše Blic.

Veza tajkuna i Žane trajala je i dok je Kiril bio zvanično u braku s Katerinom - prvi put dvoje ljubavnika viđeno je u javnosti prošle godine.

Žana Volkovoj - undefined

Foto: Profimedia: Ovo je slika zbog koje je Putin "poludio"

Pored toga, tu je i slika s Dana zaljubljenih prošle godine, koju je okačila Žana, a preko lica muškarca nalijepila je smajlija. Danas je jasno da je u pitanju upravo tajkun, i upravo je ta slika skupo koštala Kirila.

"On stvarno ima hrabrosti. Vjerovatno zahvaljuje bogu što je živ iako je ostavio Putinovu kćerku", komentarišu ljudi.

Ne znamo kako je ostao živ, ali zna se da mu je Putin nakon vjenčanja darovao dionice "Sibura", petrohemijskog giganta, koje mu je oduzeo nakon ovih skandaloznih slika.

Katerina Vladimirnovna Tihonova - undefined

FOTO: Screenshot: Katerina Vladimirnovna Tihonova

Ne samo to, tajkun je odjednom počeo i da posluje s gubicima. Slučajnost? To vjerovatno sasvim dovoljno govori o tome šta Putin misli o svemu, iako zvanično ništa nije komentarisao jer je cijela njegova porodica obavijena misterijom koju on odbija da razriješi.

Iako nikada nije zvanično rekao koliko ima djece, zvanične informacije kažu da ima dvije kćerke. Ono što je o njima otkrio su šture informacije - da nisu slavne, da se ne bave politikom i da su školovane u Moskvi.

Pored Katerine, tu je i Marija, koja je u braku također s biznismenom, ali iz Holandije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije