Iskreni status buduće mame o seksu: "Moje su grudi oružje"

Radiosarajevo.ba
Iskreni status buduće mame o seksu: "Moje su grudi oružje"
Pitanje seksa u trudnoći kod mnogih je tabu tema, međutim, poznato je da veliki broj žena u tom razdoblju osjeća želju za seksom, možda i više no što je to bio slučaj prije zatrudnjivanja.

S druge strane, pojedine buduće mame tu ideju smatraju odbojnom, ili samo – teško izvedivom.

Jedna od njih je i Mel Watts, australska blogerica The Modern Mumma, koja je svojim iskrenim komentarom uz svoju fotografiju u poodmakloj trudnoći oduševila mnoge istomišljenice, prenosi Jutarnji.hr.

"Znate kako žene imaju povećanu želju za seksom kad su trudne", upitala je svoje pratitelje na Facebooku objasnivši kako ona nije jedna od njih.

 "U meni je po deset prstiju na rukama i nogama i razni dijelovi tijela koji će izaći iz mene, a on me i dalje vidi prelijepom i seksi", pohvalila je Mel svog muža uz popratni opis viđenja sebe same, opisavši kako se trudi, ali je "velika kao kit, znoji se, teško diše i ima osip po trbuhu, a njene su grudi 'oružje koje bi moglo oboriti bilo koga'".
 
"Možda je on jedan od onih ljudi koji uživaju u ovome? Ili je možda samo nevjerojatno brižan i užasan lažov s previše emotivnom trudnom suprugom? U svakom slučaju, zadržat ću ga", simpatično je zaključila mlada mama i pokrenula raspravu koja je rezultirala s više od 3.000 komentara i preko 250 dijeljenja na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije