Internet senzacija: Putuju svijetom goli, uživaju i slikaju se

Radiosarajevo.ba
Internet senzacija: Putuju svijetom goli, uživaju i slikaju se
Nick i Lins su Belgijci u ranim tridesetima i obožavaju biti goli. Zajedno putuju svijetom i svoje avanture objavljuju na Instagramu. Na ovogodišnjem popisu našla se i Hrvatska

Ovaj par uživa u nudimu, a tokom svojih putovanja otkrivaju mjesta na koja 'obični' kupači ne zalaze. Zaljubljeni su, putuju svijetom goli i redovno objavljuje fotografije na Instagramu. 

U nudizam su se zaljubili prije nekoliko godina slučajno ušavši u saunu. Ovo ljeto bili su i na hrvatskoj obali, tačnije na Cresu i Murteru, a u Crnoj Gori upoznali su vlasnika kampa u kojem su ljudi doslovno po cijele dane goli. Tada su shvatili da se golotinji pristupa na mali milijun načina.

"Tek kad je morao napustiti kamp se obukao, a čim se vratio odmah je sve skinuo sa sebe. Izgledalo je kao da je alergičan na tekstil, kaže belgijski par kroz smijeh o vlasniku kampa, prenosi 24sata.hr.

Ipak, naišli su i na neugodnost u Grčkoj, kad im je sredovječna žena rekla da je golotinja u Grčkoj zakonom zabranjena, dok su u Albaniji morali biti oprezni da ih nitko ne vidi, piše 24sata.hr.

zaljubljeni_par_goli_2.jpg - undefined

 

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije