Kiki / Internet ima novi viralni izazov, a dva farmera su njegove apsolutne zvijezde

17. 08. 2018. u 09:34:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 9

Internet ima novi viralni izazov "Kiki challenge", koji se na društvenim mrežama širi brzinom svjetlosti, a njegove apsolutne zvijezde su dva blatnjava, dobro raspoložena i rasplesana farmera iz Indije.

Video njih dvojice koji vrhunskim koracima plešu pored svojih krava, postali su viralna senzacija nakon što je ovaj video podijeli Trevor Noah, voditelj The Daily Showa, uz poruku: "Mislim da su ova dvojica upravo pobijedili u Keke izazovu."

Kiki izazov (ponekad se naziva i Keke) je još jedna od onih misterioznih internet senzacija zbog kojih bi nam se buduće generacije mogle čudom čuditi. Sve je počelo prošlog mjeseca kada je kanadski reper Drake objavio pjesmu In My Feelings, jednu od onih koja vam se "uvrti" u glavu i ne izlazi iz nje. 

Potom je komičar Shiggy objavio video kako na jedan specifičan način pleše uz pjesmu, na napuštenoj ulici, a onda se sve otelo kontroli...

Ljudi diljem svijeta sada se snimaju kako plešu uz ovu pjesmu u javnosti, a priključile su se i slavne osobe. Will Smith, primjerice, otplesao je Kiki izazov na vrhu mosta u Budimpešti. 

Najgore je što mnogi od njih, polako plešu uz vozila koja se kreću, pa često završavaju s teškim povredama...

NEMA KOMENTARA