Influenserica iz Njemačke sa 230.000 pratitelja ukrala odjeću u vrijednosti 1.700 eura

1
Radiosarajevo.ba
Influenserica iz Njemačke sa 230.000 pratitelja ukrala odjeću u vrijednosti 1.700 eura
Foto: EPA-EFE / Ilustracija / Tržni centar

T. S. (22), influencerica iz Stuttgarta, koju na Instagramu prati oko 230.000 pratitelja, iz trgovine u outletu u Metzingenu ukrala je markiranu odjeću u vrijednosti 1.700 eura (3324 KM).

Prema pisanju Stuttgarter Zeitunga, influencerica je optužena na Okružnom sudu u Bad Urachu (Baden-Württemberg), a navodno je priznala djelo koje joj se stavlja na teret.

Shodno tome, T. je u novembru 2022. godine, između ostalog, ukrala skupe džempere i majice. Zaposlenici su to primijetili i pozvali policiju.

Uspješan nastup: Mesud Pezer treći na mitingu u Sloveniji

Uspješan nastup: Mesud Pezer treći na mitingu u Sloveniji

T.S. postala je poznata širom Njemačke prije nekoliko godina kad je tužila gimnaziju Stuttgart Schickhardt jer je smatrala kako zaslužuje bolje ocjene. Posvađala se i sa svojom učiteljicom likovnog odgoja tvrdeći da je maltretira.

Rođena je u Stuttgartu, a na naslovnice njemačkih portala dospjela je i u februaru 2023. godine kada je njena rođendanska zabava u jednom klubu u Stuttgartu eskalirala.

Ona i njena majka Petra (59) navodno su se potukle s policajcima, a sudsko ročište za pružanje otpora policijskim službenicima još je u toku, prenosi Fenix.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije