Ima više od hiljadu tetovaža i ne staje: Evo šta će još tetovirati

0
Radiosarajevo.ba
Ima više od hiljadu tetovaža i ne staje: Evo šta će još tetovirati
Foto: Instagram / Marcelo de Souza Ribeiro

tattoo majstor, Marcelo de Souza Ribeiro (38) iz Bocaiúve u Brazilu ima 98 posto tijela prekriveno raznim tetovažama.

Prvu tetovažu napravio je sa samo 15 godina, a tokom godina njihov broj znatno se povećao i sada ih ima više od hiljadu, kako prenosi Daily Star.

Uz tetovaže, Marcelo je napravio i brojne modifikacije tijela, poput podijeljenog jezika, ugrađivanja subdermalnih implantata i peircinga.

Aako ima ogromnu toleranciju na bol, otkrio je da postoji jedna tetovaža koja je iznimno boljela.

Mnogi su pretpostavili da su to očne jabučice, koje je Marcelo tetovirao prije osam godina, bez obzira na rizik od sljepoće, infekcije, osjetljivosti na svjetlo i gubitka očiju. Međutim, najbolnija tetovaža bila mu je na ušima.

Jedno uho u potpunosti je obojeno u crno, a drugo u zeleno.

"Za vrijeme tetoviranja, nije me boljelo, zbog anestezije, ali čim je anestezija popustila, uši su me nevjerojatno pekle nekoliko dana - ispričao je Marcelo.

Na svoje tetovaže i tjelesne modifikacije potrošio je oko mnoštvo novca.

Njegova porodica, uključujući sina Aleffa (8), kćer Hilary (18) i unuka Miguela (2), prihvatila je njegov izgled, ali u javnosti često dobiva zbunjene poglede drugih.

"Uvijek privlačim pažnju, gdje god da idem. Ljudi su uvijek znatiželjni i žele znati jesu li moje tetovaže prave. Često me snimaju i fotografiraju. U isto vrijeme su oduševljeni i iznenađeni kada vide toliko tetovaža", kaže.

Iako mnogi ne prihvaćaju njegov izgled, Marcelo ne planira stati s modifikacijama svog tijela, a sljedeće u planu mu je tetoviranje unutarnje strane usana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije