Igraonica za cijelu porodicu: Napravili kuću s 25 miliona Lego kockica

Radiosarajevo.ba
Igraonica za cijelu porodicu: Napravili kuću s 25 miliona Lego kockica
Već desetljećima Lego kockice jedna su do najomiljenijih igračaka djece širom svijeta, a ovog puta iz kompanije Lego odlučili su otvoriti zabavnu igraonicu za cijelu porodicu, napravivši kuću od 25 miliona kockica.

Sjajna igraonica otvorena je u Danskoj, a otvoreno je i takmičenje u okviru kojeg će jedna porodica moći da osvoji odmor upravo u ovoj kući iz bajki, koja se nalazi u gradu Billund, prenosi The Sun.

Tačnije, porodica koja osvoji prvu nagradu imat će priliku da 24. novembra prenoći u ovoj kući, a iz kompanije su najavili kako će sretnike ugostiti Jamie Berard, menadžer dizajna i specijalista za Lego kockice. 

Ovo zanimljivo iskustvo započet će tako što će sretnu porodicu do kuće dovesti Lego automobil, nakon čega će imati priliku da naprave maketu svog ručka od kockica, a koji će im poslije u kuhinji pripraviti i servirati dva robota. U samoj kući imat će priliku da posvjedoče sjajnim kreacijama od namještaja do stvari koje su uobičajene za svaku kuću, a ono što je najvažnije sve je izrađeno od Lego kockica.

Kako biste učestvovali u ovom takmičenju, potrebno je da opišete šta biste vi napravili kada biste imali beskonačno mnogo Lego kockica, nakon čega svoju prijavu šaljete na Lego House profil na AirBnB servisu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije