I J.Lo otkrila da je bila zlostavljana: Tražio je da mu pokažem grudi

Radiosarajevo.ba
I J.Lo otkrila da je bila zlostavljana: Tražio je da mu pokažem grudi
Foto: Profimedia / Jennifer Lopez

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez otkrila je kako ni nju nije mimoišlo seksualno zlostavljanje u Hollywoodu ili bar pokušaj istoga.

Tokom okruglog stola magazina Hollywood Reporter na kojem je učestvovala s kolegicama Scarlett Johansson, Rene Zellweger, Lupitom Nyong'o, Awkwafinom i Laurom Dern, gdje su raspravljale o svojim iskustvima, otkrila je kako je prošao neugodan susret s redateljem koji je htio da se skine.

„Tražio je da mu pokažem grudi. A ja sam mu rekla da nismo na setu i rekla sam ne. Zauzela sam se za sebe. Smiješno je jer se sjećam da sam u tom trenu počela paničariti“, ispričala je Jennifer.

Dodala je da je za to vrijeme u prostoriji s njima bila i kostimografkinja.

„Rekao mi je to pred drugom ženom i ja sam rekla ne. Srećom, čini se da je odrastanje u Bronxu izašlo iz mene. Rekla sam mu: ne moram ti pokazivati sise, neću. Možeš ih vidjeti na setu“, ispričala je.

Otkrila je i da se kasnije izvinio, ali da smatra da ju je to postavljanje granice spasilo.

„Ako popustiš, misle da mogu raditi što hoće. No budući da sam postavila granicu i rekla ne, povukao se i kasnije se izvinio“, zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije