Hvatači zmija izazvali ljude da pronađu da pronađu pitona i niko nije uspio

Radiosarajevo.ba
Hvatači zmija izazvali ljude da pronađu da pronađu pitona i niko nije uspio
FOTO: Facebook / Izazov hvatača zmija

Fotografija zmije koja se skriva u blizini radnog stola u šupi izazvale je brojne frustracije korisnika društvenih mreža koji su je željeli pronaći,prenosi Index.hr.

Hvatači zmija iz australskog Brisbanea izazvali su fanove svoje Facebook stranice da pronađu zmiju, a otkrili su tek da je riječ o pitonu.

No ni nekoliko sati nakon njihove objave, nitko ga nije pronašao.

Nakon više od pet sati i stotina krivih odgovora, hvatači su objavili još jednu fotografiju, na kojoj je zaokruženo gdje bi zmija trebala biti. No ni nakon toga, mnogi je i dalje nisu vidjeli. "Sve je još uvijek u redu. Uhvatili smo puno zmija i na svim mjestima koje ste spomenuli", napisali su uz odgovor, u kojem su obrazložili kako se na fotografiji vidi nos pitona koji viri.

 

"Sve je još uvijek u redu. Uhvatili smo puno zmija i na svim mjestima koje ste spomenuli", napisali su uz odgovor, u kojem su obrazložili kako se na fotografiji vidi nos pitona koji viri.

 

Inače, zadatak koji su objavio jučer bio je "drugi dio", a prvi dio također je mnoge namučio. Vidite li zmiju na ovoj fotografiji?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije