Horoskop: Ovaj znak je najbolji ljubavnik!

Radiosarajevo.ba
Horoskop: Ovaj znak je najbolji ljubavnik!

U ovom slučaju titulu “najboljeg ljubavnika” nose čak četiri znaka, jer svi to zaslužuju. Međutim, jedan se posebno ističe.

OVAN

Ovan je sklon da previše naglo koristi svoju seksualnu energiju, neće dugo razmišljati kakav utisak to ostavlja na vas. Smatraju ga jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima. Osim što odlično poznaje anatomiju, lako uočava erogene zone partnera. Spreman je na sve, njemu ništa nije strano. Uvijek je otvoren da u presudnim trenucima bude odlučan. Sve poze su mu omiljene.

VODOLIJA

Vodolija posjeduje veliku intelektualnu aroganciju i to mnoge odbija od njegove inače veoma privlačne spoljašnosti. Ekscentričan je i na ljubavnom planu. Vodolije imaju različit i veoma specifičan ukus kod biranja partnera. Nekada ni sami nisu sigurni šta ih je nekoj djevojci privuklo. Savršen je ljubavnik i jako uživa u seksualnim igrama. Čak i kada je sam, ne odustaje od seksualnih veza…

ŠKORPIJA

Ipak, pobjedu odnosi upravo Škorpija. Nju simbolizuje seksualnost, erotika i sve manifestacije tjelesne ljubavi. Još mu je antička astrologija dala počasno mesto najboljeg ljubavnika. Rijetki su muškarci Škorpije koji su sve svoje emocije poklonili jednoj ženi. U njegovom životu uvijek postoje bar dvije istovremeno. Sa tim morate da se pomirite ako ste se zaljubili baš u njega, što nije teško imajući u vidu njegov prodorni pogled i seksepil kojim prosto zrači. Kada nađe partnerku koja mu u svemu odgovara, veoma je vjeran i odan.

RIBE

Ribe su veoma odgovorne. Ni prevare im nisu strane, ali zbog njih nikada neće zapostaviti porodicu. Spadaju u veoma nježne i poželjne ljubavnike. Kažu da žena koja nije bila u vezi sa muškarcem Ribom ne zna šta je pravi seks, mada oni sami najviše uživaju u seksu kada iskreno nekoga vole. Umiju da budu veoma hiroviti i neuhvatljivi, kada to najmanje očekujete.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije