Horoskop: Koji muškarci su vjerni, a od kojih trebate bježati

Radiosarajevo.ba
Horoskop: Koji muškarci su vjerni, a od kojih trebate bježati
OVAN

Muškarac Ovan na svoju suprugu gleda kao na ženu za koju je vezan zakonom i eventualno majku svoje djece. I tu se priča završava, jer je njemu seks bitniji od svakog zakona. Njegove vanbračne avanture su najčešće zasnovane na tjelesnom nivou jer emocije pokušava da stopira u startu. Ipak, nije ni on imun da se zaljubi u svoju ljubavnicu pa ta pararelna priča kod Ovna može da potraje mjesecima, nekad čak i godinama.

BIK

Muškarci rođeni u ovom znaku od svoje ljepše polovine zahtijevaju apsolutnu predanost i vjernost ali oni ne uzvraćaju uvijek istom merom. On je više lik za flert koji će se nabacivati drugim ženama iz čiste zabave nego što zaista hoće da bude nevjeran, ali ako mu se ukaže primamljiva prilika neće joj se baš lako oduprijeti. Međutim, on će se maksimalno potruditi da za to njegova supruga nikada ne sazna, jer njemu treba baš jak argument da bi ugrozio svoj brak.

BLIZANCI

Pripadnik ovog znaka je od onih muškaraca koji će svojoj ženi, čak i kada ga uhvati na gomili sa drugom, reći: ”Ali draga, nije to baš kao što tebi izgleda”. On nema namjeru da gradi švalersku reputaciju ali čim mu se ukaže prilika da se malo omrsi van braka on je ne odbija. Uopšte ga nije lako provaliti jer može da djeluje kao savršen muž čak i kad ima više od jedne ljubavnice.

RAK

Muškarac rođen u ovom znaku je krajnje familijaran tip, veoma privržen svojoj porodici tako da bi trebalo nešto žestoko da ga pomjeri i uzdrma da bi poželio da je ugrozi. Nije on od one fele koja ume da vara da ga niko ne provali, njemu bi u očima pisalo da je nešto debelo skrivio. Što mu se više ljubavi i nježnosti pruža u braku, to je on vezaniji za svoju suprugu i na pamet mu ne pada da ”švrlja” naokolo. Čak i kad brak ne funkcioniše, on će prije dati svoj maksimum da spasi što se spasti da umjesto da gleda druge žene.

LAV

On za sebe misli da je rođeni osvajač i zavodnik, uvijek pun sebe pa je ubijeđen da je odlična partija koju ne treba propustiti te svoje ”usluge” nesebično nudi. Muškarci rođeni u ovom znaku se često ožene vrlo mladi pa je to razlog više za njihove avanture jer stalno misle da su svašta propustili ranom ženidbom. Zato im brak uopšte ne smeta da to nadoknađuju gde i sa kim stignu. Kod njih je igri češće puko zadovoljenje njihovih tjelesnih potreba ali dešava se i da se smrtno zaljube u ljubavnicu i da ozbiljno razmišljaju o tome da ostave ženu.

DJEVICA

Muški pripadnici ovog znaka svim snagama žele da se predstave kao veliki igrači u švalerskom kraljevstvu. Naravno, onima koje žele da zavedu jer su pred svojim suprugama manji od makovog zrna pa glume uzorne muževe. Pucaju u potencijalne ljubavnice svim raspoloživim oružjem, ali uglavnom ih navuku pričom i odglumljenom nonšalancijom. Oni u glavi unaprijed naprave raspored i smisle uslove kako i gdje bi se viđali koje tresnu pred ”žrtvu”. Sve im je proračun, jer nipošto ne žele da ugroze svoj brak ali nikako ni da odustanu od švaleracije.

VAGA

Oni su i te kako skloni nevjerstvima. Zašto? Razlozi su različiti, od toga da ih ubija bračna monotonija, da su shvatili da su oženjeni pogrešnom osobom, da ih njihova bolja polovina zanemaruje te se ne osjećaju dovoljno muževno… Prilično lako pronalaze saučesnicu za svoje vanbračne akcije jer osvajaju svojom pameću i duhovitošću, što je poznato kao fatalna kombinacija po maltene svaku ženu. Nekad je po srijedi samo seks, nekad umiju i baš da se zaljube ali rijetko kad su spremni da izađu iz braka koji ih guši.

ŠKORPIJA

Muškarci rođeni u ovom znaku definitivno privlače ljepši pol svojom harizmom tako da Škorpija gotovo na svakom koraku ima priliku da bude neveran. Ukoliko mu u braku sve štima njemu tako nešto neće ni pasti na pamet jer je prilično lojalan onima koje voli. Međutim, ako ima probleme sa suprugom tu i tamo napraviće vanbračni izlet, ali više da dokaže sebi kako je prava muškarčina koja je i dalje u igri i da neko ipak ume da cijeni njegove nevjerovatne ljubavničke sposobnosti.

STRIJELAC

Po svojoj prirodi on je avanturista i neukrotiv duh, ali u načelu ne želi da izigrava Kazanovu. Međutim, teorija je jedno a praksa nešto sasvim drugo pa tako često upada u vanbračne veze, pogotovo ako se oženio prije 30. rođendana. Nije mu čak strano ni da ima nekoliko kombinacija istovremeno, ali gotovo nikad se emotivno ne veže ni za jednu od tih žena.  Odsustvo jake samokontrole od njega pravi jedan od najnevjernijih znakova Zodijaka.

JARAC

Muškarac rođen u ovom znaku može biti najvjerniji dok je u vezi sa budućom ženom, ali kako se zakonski obavežu jedno drugome tako se situacija preokreće. On je izuzetno dobar u tim pararelnim pričama, svojim ponašanjem gotovo nikad ne odaje nijednim svojim gestom da postoji neko treći u njegovom životu dok uživa u vatrometu emocija i strasti sa ljubavnicom. Ipak, on je u dubini duše konzervativan pa neće tako lako dopustiti da mu se brak raspadne zbog njegovih vanbračnih izleta.

VODOLIJA

Za ovaj znak je opštepoznato koliko je slobodouman i koliko cijeni slobodu. Međutim, to ne znači da muškarac rođen u ovom znaku trči za svakom suknjom koju vidi jer se ne vodi geslom ”Oženjen sam a ko momak živim”. On donekle može da shvati i opravda ako neko iz njegovog okruženja vara, ali sam nije mnogo sklon vanbračnim avanturama. To ne znači da je imun na ”šaranja” ali uglavnom u slučajevima kada mu brak samo formalno i dalje postoji i kada naiđe na osobu koja ga potpuno opčini pa poželi sa njom da nastavi svoj život.

RIBE

Pripadnici ovog znaka tu i tamo čuju da se ljudi uzajamno varaju ali na tu pojavu gledaju sa neodobravanjem, a ponekad i sa gnušanjem. Njihovo poimanje ljubavi je definitivno iz nekih prohujalih vremena, Ribe smatraju da na svijetu postoji samo 1 osoba koja postoji za svakog i stalno se upire da je što prije nađe. Kada završi svoju potragu, muškarac Riba svu svoju energiju koristi da svoju ljubav stalno održi na zavidnom nivou. On zaista ozbiljno shvata ono ”zajedno i u dobru i u zlu do kraja života”.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije