Horoskop: Januar će za ova tri znaka biti posebno sretan

Radiosarajevo.ba
Horoskop: Januar će za ova tri znaka biti posebno sretan
Foto: Pixabay / Ilustracija

Svi priželjkujemo i sebi i svojim voljenima mnogo lijepih stvari u nastupajućoj godini, a astrolozi kažu da ova tri znaka treba da je dočekaju s posebnim veseljem, jer će im baš sve ići od ruke.

Lav

Lavovi iza sebe ostavljaju prilično tešku godinu. Šta god da su probali i gdje god da su krenuli, nekako im je sve išlo traljavo i prije neuspješno nego uspješno. Ali zato dolazi 2019, koja će im sve nadoknaditi. Već u prvom tromjesečju cvjetaće na ljubavnom planu i sva je prilika da će februar biti mesec kada će naletjeti na pravu osobu za sebe. Ništa gore neće biti ni na poslu. Trudili su se u ovoj godini, ali rezultata nije bilo. Nema razloga za sekiraciju, jer će sve to naplatiti nastupajućoj godini, i to sa velikim kamatama. Sve u svemu, ovo će biti godina Lava.

Ovan

Ovnovi su ovu godinu proveli u uglavnom depresivnom stanju, čak i kada nije bilo objektivnih razloga za to. Zato će u 2019. pred sobom imati važan zadatak – da shvate da su samo oni ti koji mogu da utiču na svoje duševno stanje. Ako se potrude i savladaju tu lekciju, u narednoj godini će biti nezaustavljivi!

Strijelac

I Strijelčevima se u narednoj godini smiješi nova veza u kojoj će biti zaljubljeni kao nikada do sada. Samo treba da paze da se ne prevare i ni slučajno ne odgovaraju na pozive i poruke bivših partnera. Iz toga neće izaći ništa dobro, a upropastiće vezu u kojoj sve ide kao po loju. Dakle, Strijelčevi, u novoj godini samo gledajte naprijed, nikako unazad, i biće sve u savršenom redu, piše Srpskainfo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije