Horoskop i rizik: Ko je hrabar, ko je kukavica?

Radiosarajevo.ba
Horoskop i rizik: Ko je hrabar, ko je kukavica?

U određenim situacijama neke osobe se zaista iskažu, uprkos mogućoj opasnosti, dok druge bježe glavom bez obzira. Horoskop ima objašnjenje zbog čega je to tako.

Ko je hrabar, ko je kukavica, a ko nešto između? Pročitajte i zabavite se.

Ovan

Vama upravlja Mars, planeta akcije i hrabrosti, pa uglavnom ne znate za strah. Svaki rizik je izazov za vas, dok vam opasnosti u koje rado ulijećete samo podižu samopouzdanje.

Bik

Predstavnici vašeg znaka uglavnom se klone opasnosti i rizika i izbjegavaju stresne situacije. Najvažnije vam je da uživate u onome što volite, jer ste pod utjecajem Venere.

Blizanci 

Iako volite izazove, dovoljno ste inteligentni da naslutite šta sve može da vam se dogodi ukoliko svjesno srljate u opasnosti, jer vašim znakom upravlja Merkur, planeta logike.

Rak

Iako ste vrlo uporni, hrabrost vam nije jača strana. Oprez je za vas majka mudrosti, zbog čega izbjegavate nepromišljene, rizične poteze i nepotrebne opasnosti.

Lav

Jedan ste od najhrabrijih znakova kojim upravlja Sunce, simbol uspjeha. U stanju ste da preokrenete svijet da biste ostvarili svoj cilj. Ne treba vas imati za neprijatelja.

Djevica

Rizik smatrate nepotrebnim luksuzom, jer ima boljih načina za postizanje cilja. Vama upravlja Merkur, simbol inteligencije, pa se mudro i oprezno izvlačite iz opasnih situacija.

Vaga

Smatrate da je pametnije da izbjegnete nepotrebne rizike nego da im se izlažete. Ne volite sukobe, rasprave i skandale, pa opasnosti izbjegavate na diplomatski način.

Škorpija

Neustrašivim predstavnicima vašeg znaka upravljaju Pluton i Mars, planete moći i hrabrosti, zbog čega obožavate izazove i rizike. Opasnosti su kao stvorene za vas i rado se s njima hvatate u koštac.

Strijelac

Iako ponekad previše riskirate, brzo se oporavljate i spremni ste da se ponovo suočite s novim opasnostima. Ne plašite se promjena, a sve novo za vas predstavlja samo novi izazov.

Jarac

Ne plašite se opasnosti, ali izbjegavate rizike, jer vama upravlja planeta mudrosti. Smatrate da bi svako trebalo da se sam izbori za sebe, uprkos potencijalnim opasnostima i stresnim situacijama.

Vodolija

Vama upravlja planeta promjena, zbog čega ponekad priželjkujete rizične i opasne situacije, koje vas čak zabavljaju. Iako time sebi olakšavate život, može se dogoditi da previdite prave opasnosti.

Ribe

Vašim znakom upravlja Neptun, planeta zanosa, ali i obmana. Vaše reakcije često su takve da drugi pomisle kako ste mnogo hrabriji i kako ćete svakoj opasnosti smjeti da pogledate u oči. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije