Horoskop i poljupci: Strastvena Vodolija, energični Ovan, senzualni Bik

Radiosarajevo.ba
Horoskop i poljupci: Strastvena Vodolija, energični Ovan, senzualni Bik

Svako ima svoj stil ljubljenja i prijaju mu sasvim određene vrste poljubaca. Neko voli strastvene, neko nježne poljupce. Kakve poljupce voli vaš horoskopski znak?

Ovan

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno.

Bik

Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze bikova traju duže nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osjećaj dodira, zbog toga će vas prije poljupca maziti, a za vrijeme poljupca držati za ruku.

Blizanac

Drugačiji, zanimljivi i promjeniv. Blizanci kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, prije poljupca moraćete da se strpite i dobro ispričate sa njim, prije nego što pređete na akciju.

Rak

Prijatno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i prijatan osećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, a posle toga ćete se osjećati toplo i predivno.

Lav

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. Sve što vi treba da uradite je da se opustite i prepustite.

Djevica

Pažljivo, osjećajno i savršeno. Tako ljube Djevice. One ne vole nered pa i atmosfera prije poljupca mora biti savršena. Budući da Djevice ništa ne rade polovično i njihov poljubac je kompletan.

Vaga

Vage žive da bi udovoljile partneru. Samo, kvaka je u tome što isto očekuju i od partnera – da živi samo da bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak će biti isti i posle 25 godina provedenih zajedno.

Škorpija

Škorpijin poljubac najbolje opisuje riječ strastveno. One su strastvene bilo šta da rade, pa se tako i ljube. S njima treba zaboraviti na sve drugo i usredsrediti se na poljubac, a zbog načina na koji Škorpije ljube to neće biti preveliki izazov.

Strijelac

Strijelci uvijek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a ako želite da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju na to šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Jarac

Jarac se rijetko odlučuje prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na foru i dobijete poljubac koji ste čekali mjesecima, ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da on poželi još.

Vodolija

Vodolije su drugačije, a i njihov cilj je da ostanu zapamćene. One vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način da osvojite Vodoliju je da se pravite da vas ne zanima.

Ribe

Riba će vas poljubiti samo ako lijepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nježno, osjećajno i pažljivo. Uzvratite im na isti način. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije