Glume da je sve uredu: Fanovi tvrde da su Harry i William posvađani

Radiosarajevo.ba
Glume da je sve uredu: Fanovi tvrde da su Harry i William posvađani
Foto: EPA-EFE / Kraljevska porodica

Šuškanja javnosti o svađi prinčeva Williama i Harryja su sve jača, a mnogi tvrde da oni glume dobre odnose kada su u javnosti.

Jučer je princ William proslavio rođendan, a od brata i snahe Meghan dobio službenu poruku na Instagramu, koja je razbjesnila fanove kraljevske obitelji. Meghan i Harry Williama su oslovili sa "Vojvodo od Cambridgea", a cijela poruka zvučala je jako hladno.

Obožavatelji prinčeva primijetili su i da Meghan i Harry nisu objavili ništa u vezi Williamova rođendana na svom Instagram profilu. Rođendane kraljice i princa Philipa obilježili su zajedničkim fotografijama, a Williamov rođendan su potpuno izignorirali.

Također, palače je objavila da Meghan i Harry više neće brinuti o jednoj kraljevskoj fondaciji kojom su upravljali s Kate i Williamom i svoj će humanitarni rad nastaviti sami. Fanovi kraljevske obitelji i britanski novinari koji ih prate smatraju da su sve ovo dokazi jako loših odnosa između Harryja i Williama.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije