Glamurozne i ženstvene: Ovo su najsofisticiranije žene zodijaka

Radiosarajevo.ba
Glamurozne i ženstvene: Ovo su najsofisticiranije žene zodijaka
One su po prirodi elegantne, kreću se ženstveno, djeluju zrelo i sabrano, a čak i ako vam se njihova odjeća ne sviđa, morate priznati da imaju svoj stil koji im odlično pristaje.

Donosimo vam popis od pet najsofisticiranija horoskopska znaka.

Jarac

Žene rođene u znaku Jarca znaju djelovati ozbiljno i pomalo dosadno, ali su prirodno uglađene i fine, zbog čega im ljudi ne mogu odoljeti. Kupuju fine parfeme i kvalitetnu odjeću i nikad ne nose ništa što njihovoj građi ne stoji. Žene Jarčevi lijepo i smireno govore, kreću se elegantno, a čak i kada opsuju, nećete primijetiti da su rekle nešto ružno.

Strijelac

Ove avanturistice sofisticirane su upravo zbog neutažive želje za putovanjima i novim doživljajima. Sve ih zanima i privlači pa će se u samo nekoliko sati odlučiti na bukiranje avionske karte i hotela za daleku destinaciju te glamurozno spremiti za aerodrom, poput neke retro dive iz filma.

Bik

Žene rođene u znaku Bika imaju fantastičan i originalan stil koji je nemoguće ne primijetiti. Njihov kaput ljepši je od vašeg, čak i ako je puno jeftiniji, parfem posebniji, a crveni ruž fantastično im stoji čak i ako nisu neke ljepotice. Jednostavno zrače sofisticiranošću.

Škorpion

Zgodne Škorpionke vole isticati ženstvenost i to im odlično ide za rukom. One ne moraju pretjerivati i nositi duboke proreze kako bi drugi shvatili da su zavodljive - one su jednostavno takve. Kreću se poput manekenki na pisti, a njihov šarmantan osmijeh razoružat će i najledenije srce.

Lav

Lavice su energične, vedre i tako posebne da ih nikad nećete moći zaboraviti. Ne zanimaju ih trendovi, ali obožavaju modu pa uvijek pronalaze najnevjerovatnije kombinacije koje oduševljavaju. Uz to su samopouzdane, snažne i imaju lijepo držanje pa djeluju glamurozno i kad su u pidžami.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije