Fotografirao sina kojem niko nije došao na rođendan, a onda se desilo čudo

Radiosarajevo.ba
Fotografirao sina kojem niko nije došao na rođendan, a onda se desilo čudo
Foto: Twitter / Kadeov rođendan

“Moj sin Kade prethodne večeri je organizvao proslavu 11. rođendana. Niko od pozvanih prijatelja nije došao. To boli”, napisao je na Twitteru njegov otac Jason Foster iz Kanade.

Uz tekst objavio je i sliku sina koji je ipak s osmjehom na licu se fotografisao ispred torte.

Otac je pokušao da utješi Katea, pa je svoje prijatelje na Twitteru zamolio da mu “pokažu malo ljubavi i napišu rođendansku čestitku”.

Objava je postala popularna i Jason se nije nadao da će njegovom sinu sretan rođendan poželjeti neke od najvećih zvijezda našeg doba.

Naime, Foster je tagovao hokejaški klub Toronto Maple Leafs, kao i hokejaše koji su njegovom sinu uzori i čestitke su ubrzo počele da stižu i od filmskih zvijezda.

Kadeu su 11. rođendan, između ostalih, čestitali glumac Ben Stilelr, kanadski premijer Justin Trudeau, igrači njegovog omiljenog hokejaškog kluba i još mnogo ljudi.

“Ne možemo da shvatimo što se danas dogodilo. Kade i ostatak porodice su zadivljeni. Svakome ko je poslao Kadeu u poruku – hvala od srca. On je nevjerovatan sin i ovaj dan nikad neće zaboraviti”, dodao je kasnije ponosni otac koji nije ni sanjao da će toliko ljudi čestitati rođendan sinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije