FOTO: Sve žene Hugha Hefnera, osnivača 'Playboya'

Radiosarajevo.ba
FOTO: Sve žene Hugha Hefnera, osnivača 'Playboya'

Najpoznatiji playboy na svijetu i osnivač magazina Playboy, Hugh Hefner, vjerovatno ni sam ne bi mogao prebrojati s koliko je žena u životu bio.

No, njih tri su se ipak izdvojile iz mora ostalih te s Hefnerom stupile u brak.

Mildred Williams (1949-1959)


Prvi brak je Hugh Hefner sklopio s Mildred Williams, koja je, navodno, poticala muža da se viđa s drugim ženama.

Hefner i tada dvadesettrogodišnja studentica Mildred vjenčali su se 1949. godine. Međutim, neposredno pred vjenčanje Mildred je Hughu priznala da ga je prevarila dok je bio u vojsci. On je ovo priznanje nazvao najgorom stvari koja mu se desila u životu.

Upravo zbog grižnje savjesti koju je osjećala, Mildred nije smetalo što Hefner spava s drugim ženama, čak je smatrala da će im to spasiti brak. Ipak, par se razveo 1959. godine. U to vrijeme Hefner je gradio Playboy imperiju i konstantno je bio u društvu lijepih djevojaka.

Kimberley Conrad (1989-2010)


Godine 1989. ponovo se oženio i to za Kimberley Conrad, jednu od Playboyevih djevojaka .

Sa njom je dobio sinove Marstona Glena i Coopera Bredforda, ali 1998. godine ipak dolazi do razvoda. Prema Hughovim riječima, Kimberley ga je, isto kao i prethodna supruga, često varala, što je bio razlog za krah braka. Kimberley se tada sa sinovima seli na imanje pored Hefove vile kako bi on, uprkos svemu, bio blizu svoje djece, a iako su se rastali kasnih devedesetih, papire za razvod konačno podnose tek 2010. godine.

Crystal Harris (2012-)


Hef je sve iznenadio 2011. godine najavom svog trećeg vjenčanja sa 60 godina mlađom plavušom, zečicom Crystal Harris, koja je, nakon što joj je dao vjerenički prsten, briznula u plač. 

Hefner je rekao kako mu je to bio najsretniji Božić u životu. Iako, kako je tada govorio, nije planirao novi brak, shvatio je da bi mogao da bude dobar suprug, ali i kako neće moći da pronađe bolju osobu za sebe od Crystal.

Ipak, vjeridbu su raskinuli u julu 2011. godine, a oboje su kao razlog naveli prijevaru. Odnos su ubrzo izgladili, a 31. decembra 2012. godine, u Novogodišnjoj noći, upriličili su vjenčanje u njegovoj vili u Los Angelesu u najužem krugu prijatelja i porodice.

Kad su se vjenčali, Hefner je imao 86, a Harris 26 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije