Fatalna tetovaža: Manekenki iz oka curi boja, ljekari u čudu

Radiosarajevo.ba
Fatalna tetovaža: Manekenki iz oka curi boja, ljekari u čudu
Catt Gallinger (24), manekenka iz Kanade, htjela je tetovirati oko.

No to je nazvala ogromnom greškom nakon što joj je tetovaža doslovno počela curiti iz oka. Otišla je kod liječnika no stanje joj se još pogoršalo.

Tinta joj se počela zgrušavati u oku. Sada su joj ljekarii rekli da joj je oko zauvijek oštećeno i da će možda ostati bez njega, prenosi The Sun.

catt_tetovaza_oko_2.jpeg - undefined

Gallinger je fotografije objavila na Facebooku i rekla da je u bolnicu otišla prošli mjesec gdje su joj ljekari dali antibiotike i poslali ju kući.

No ubrzo nakon toga oko joj je počelo oticati. Tada su joj dali kapi, ali nakon tri tjedna ljubičasta tetovaža se počela zgrušavati i mutiti joj vid.

Catt je rekla da je dosad dala stotine dolara za liječenje te da je njena karijera trenutno na čekanju. Sada savjetuje drugima da najprije dobro provjere tattoo majstora i razgovaraju s njegovim klijentima.

Ljekari misle kako se Catt oko upalilo zbog veličine igle, dubine, ali i količine tinte. Moguće je i da oprema koja je korištena nije bila propisno sterilizirana. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije