Facebook prognoza: Snijeg pada 100 statusa u minuti

Radiosarajevo.ba
Facebook prognoza: Snijeg pada 100 statusa u minuti


Tekst bez izmjena prenosimo sa satiričnog portala Njuz.net.

Iz Automoto saveza Srbije javljaju da velike količine snežnih statusa otežavaju saobraćaj na Fejsbuku, tako da od jutros većina profila saobraća sa zastojem. Sneg koji pada 100 statusa u minutu preti da potpuno blokira Fejsbuk.

- Na deonicama oko pojedinih grupa ili fan stranica prisutna je veća prohodnost, dok mnogim zidovima preti potpuni kolaps. Mogući su i odroni slika snega na pojedinim profilima. Korisnicima se savetuje oprezno korišćenje ove društvene mreže i surfovanje prilagođeno snežnim uslovima – izjavili su za Njuz iz Automoto saveza Srbije.

Iz Hidrometeorološkog zavoda Srbije javljaju da debljina snežnog pokrivača na pojedinim profilima iznosi i do 10 statusa. Narednih dana, kada se očekuje da će doći do novih padavina statusa, taj broj bi mogao da se popne i na 15 statusa po profilu.

Zbog velike količine snega na Fejbuku, korisnicima se savetuje da ne kreću na internet bez preke potrebe. I Automoto saveza Srbije takođe savetuju i korišćenje alternativnih mreža, poput Tvitera i Majspejsa, na kojima saobraćaj nije toliko otežan.

Napomena: Njuz.net je satirični portal koji objavljuje vijesti isključivo šaljive prirode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije