Evo šta muškarac prvo primijeti na nježnijem polu

Radiosarajevo.ba
Evo šta muškarac prvo primijeti na nježnijem polu
Foto: Pixabay / Ilustracija

Svaka žena se sigurno bar jednom zapitala šta muškarce najviše privlači na nježnijem polu. Odgovor na ovo pitanje dala je Midge Wilson, profesorka psihologije na univerzitetu De Pol u Čikagu.

Ona tvrdi da svaki put kada muškarac odmjeri ženu od glave do pete, odnosno ako mu se dopadnu njen struk i bokovi, nesvjesno pomisli kako bi ona bila idealna da mu rodi dijete.

Ali u obzir uzima i nekoliko drugih faktora. Lijepa i duga kosa takođe će privući jači pol, jer je oličenje zdravlja i plodnosti.

Muškarca će bez daha ostaviti i spontani ženski osmjeh, naročito ako se iza njega kriju blistavo bijeli i njegovani zubi. Prije će ga privući dama sa manje šminke od onih koje preferiraju napadni mejk-ap, jer vole prirodan izgled.

Kada je o bojama riječ, crvena je fatalna za muškarce. Zato obavezno obucite nešto crveno i nanesite crveni karmin na usne kada idete na sastanak sa potencijalnim partnerom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije