Evo koja su 4 najromantičnija horoskopska znaka, provjerite da li je vaš partner među njima

0
Radiosarajevo.ba
Evo koja su 4 najromantičnija horoskopska znaka, provjerite da li je vaš partner među njima
Foto: Pexels / Ilustracija

Horoskopski znak utječe i na to kakva će osoba biti kao partner. Neki znakovi su pažljiviji od drugih, neki vole posebno snažno, neki su idealni najbolji prijatelji, neki su ljubomorniji od drugih, a neki s druge strane imaju više povjerenja od ostatka horoskopskih znakova.

Ovaj put odlučili smo izdvojiti znakove koji su najveći romantičari među 12 znakova zodijaka. Krije li se među njima i vaš voljeni muškarac ili simpatija?

Bik

Svečanosti | Ambasador Italije Marco Di Ruzza obilježio Nacionalni dan Made in Italy u Sarajevu

Svečanosti | Ambasador Italije Marco Di Ruzza obilježio Nacionalni dan Made in Italy u Sarajevu

Ljubav za sva vremena: Oni su idealni horoskopski par

Ljubav za sva vremena: Oni su idealni horoskopski par

Na popisu najromantičnijih znakova horoskopa svoje mjesto imaju bikovi. Iza njihove čvrste vanjštine stoje snovi o romansi. Bikovima vlada Venera, planet ljubavi i ljepote što znači da ih u životu privlače fine stvari, a romantika je definitivno jedna od njih.

Bik je znak koji svoju partnericu obasipa darovima i pazi je i mazi u svakom trenutku.

Lav

Lavovi su ti koji svoje partnerice vole obasipati dobrom energijom i pozitivnim vibracijama. Oni hvale i inspiriraju, a osim toga poticat će i vas da prihvatite svoju romantičnu stranu. 

Ako vam se svidi osoba rođena u znaku lava, budite spremni na iskazivanje privrženosti zbog koje bi vaša okolina mogla biti i malo ljubomorna, a jednom kada na vrata pokuca Valentinovo, znajte da ono za lavove nije šala.

Vaga

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku malo toga vole kao što vole proces udvaranja i zaljubljivanja u nekoga dan po dan. Vagama su odlasci na spojeve područje kojim dominiraju, a jednom kada se zaljube, onda su stvarno zaljubljene i tek tada počinje prava romantična priča.

Riba

Nijedan horoskopski znak nije opsjednut romantikom više od riba. Njihova misija je učiniti život osobe koju vole čarobnim. U vezi s horoskopskom ribom pripremite se na slatke ljubavne poruke, duga maženja i razgovore o osjećajima. Ribe se ne boje povremeno odlutati iz stvarnog svijeta, a još bolja je činjenica ta da je uz ribe stvanost, kakva god ona bila, puno podnošljivija, piše Zadovoljna.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije