Sue Radford rodila 20 djece pa nije mogla smisliti ime novoj bebi

Radiosarajevo.ba
Sue Radford rodila 20 djece pa nije mogla smisliti ime novoj bebi
Archie Redford je rođen 22. septembra u Morecambeu, grofoviji Lankshire, Velika Britanija.

Sretni roditelji, koji već imaju devetnaestoro djece, saopćili su da se raduju novom članu porodice, ali i najavili da je dvadesetostruka majka sretna što će proširenje porodice okončati “lijepim okruglim brojem”.

Ponosni roditelji su rano zasnovali porodicu. Mama Sue (42) je imala samo 14 godina kada je rodila prvo dijete.

Možda je na njihovu odluku da tako mladi zadrže bebu utjecala i činjenica da su oboje dati na usvajanje odmah po rođenju.

"Presretna sam što je Archie živ i zdrav. Čudna je pomisao da više neće biti djece", rekla je Sue za Sun, dodavši da je sada vrijeme da stanu.

Redfordovi su najbrojnija porodica u Velikoj Britaniji. Osim roditelja Sue i Noela (46), članovi su: Chris (28), Sophie (23), Chloe (22), Joel (20), Daniel (18), blizanci Luke i Milie (16), Katy (14), James (13), Allie (12), Amy (11), Josh (9), Max (8), Tilly (7), Oscar (5), Casper (4), Halley (2), Phoebe (13 mjeseci) i novorođeni Archie.

Noel se odlučio za vazektomiju kada mu je supruga deveti put zatrudnjela, ali se kasnije podvrgao operaciji vraćanja plodnosti jer su željeli još djece.

Novom bratu su djeca dala ime Archie, jer roditelji više nisu imali ideja.

"Već ga obožavaju. Sjeli su na sofu i čekali da dođu na red da ga maze. Sigurno mu neće nedostajati nježnosti", kazala je mama Sue.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije