Emotivna objava glumice: Imam multiplu sklerozu, invalid sam

Radiosarajevo.ba
Emotivna objava glumice: Imam multiplu sklerozu, invalid sam
Foto: Instagram / Selma Blair
Američka glumica Selma Blair otkrila je u subotu kako boluje od multiple skleroze, a doktori su joj ovu bolest dijagnosticirali još u augustu.

Blair je tu informaciju u jako emotivnoj objavi podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Imam multiplu sklerozu. Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita... A moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja", napisala je Blair.

Bolest joj je 16. augusta dijagnosticirao neurolog - Jason Berkley, a njena kostimografkinja - Alisa Swanson pruža joj veliku podršku, kao i brojni prijatelji među kojima su Freddie Prinze Junior, Jaime King i Sarah Michelle Gellar.

"Imam multiplu sklerozu. Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita... A moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja.

Briljantna kostimografkinja Alisa Swanson ne samo da je dizajnirala odjeću koju ću nositi u novoj Netflixovoj seriji 'Another Life', već brižno navači hlače na moje noge, majice preko glave, zakopčava dugme na kaputu te mi ponudi rame da se na njega oslonim. Imam multiplu sklerozu", napisala je na Instagramu.

Dodala je i kako je jedan od simptoma da joj se uvijek spava, ali da ne želi spavati. 

"Želim se igrati sa svojim sinom. Želim šetati ulicom i jahati konja. Imam MS, ali sam O.K", napisala je glumica. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije