Elena: 2013. godine sam upala u loše društvo, a danas sam umjetničko djelo

Radiosarajevo.ba
Elena: 2013. godine sam upala u loše društvo, a danas sam umjetničko djelo
Foto: Profimedia / Elena Rosso prije operacije
Bila je konobarica koja je, kako sama priča, odrasla u nestabilnoj porodici i lošem okruženju. Postala je buntovnica, upala u loše društvo, a sada je riješila da svoje tijelo pretvori u umjetničko djelo.

Elena Rosso (23) iz Kopenhagena za sebe kaže da je "debelokožac", navikla na uvrede drugih.

Elena Rosso prije operacije - undefined

Elena Rosso prije operacija

Njen stil počeo je da se mijenja 2013. godine, kada je po prvi put stavila filere u usne.

Od tada, nižu se operacije - usne, obrazi, fileri u bradi, silikoni u grudima, fileri za predio ispod očiju, botoks, a u planu joj je da uskoro radi brazilsko podizanje zadnjice, kao i dotjerivanje nosa i očnih kapaka.

Sve u svemu, do sada je potrošila oko 23.000 dolara. Ne žali, kaže, ni centa, naprotiv - tek planira da troši.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elena Rosso (@elena_rosso) on

"Sebe vidim kao prazno platno. Nisam nikad bila nezadovoljna svojim izgledom, ali uvijek sam željela da budem najbolja moguća verzija sebe", kaže ona medijima, prenosi Blic.

"Nisam imala priliku da budem djevojčica, bila sam prepuštena samoj sebi. U jednom trenutku okrenula sam se porocima, sve zbog usamljenosti. A kada više nisam mogla da vidim svjetlo na svom putu, preuzela sam svoj život u svoje ruke. Željela sam da zavisim samo i isključivo od sebe i da samo ja budem odgovorna za tok svog života", kaže Elena.

"Mnogi ljudi mi kažu da sam pretjerala sa zahvatima, ali mene to zaista ne pogađa. Sve radim zbog sebe i zadovoljna sam sobom", poručuje ona.

"Vi ste umjetnost i sami sebi prazno platno. Ljepota je u oku posmatrača, i možete da radite sa svojim tijelom šta god poželite", poručuje Elena.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elena Rosso (@elena_rosso) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije